Caran d'Ache

171 резултата

Страница

171 резултата

Страница

В тази категория ще откриете продуктите на марката, записала името си в историята с иновативните си решения - Caran d'Ache. Тук сме събрали всички предложения на бранда, част от асортимента на Orange center.

Открийте разнообразие от:

Предложенията на Caran d'Ache са това, което се получава, когато традициите и изкуството се съберат, за да създадат качествени продукти, които вече повече от век са любими на потребителите от цял свят.

А ако имате нужда от ориентир, с който да направите избор за своята покупка, тук ще получите допълнително информация за историята на марката и предложенията ѝ днес.

Какви продукти предлага Caran d'Ache и какви са техните предимства?

Основана през 1915 година, Caran d'Ache е от онези марки, на които редица поколения се доверяват. Специализира се в създаването на пишещи средства и чертожни инструменти, наред с редица отличителни аксесоари и материали за изкуство – всички подчинени на швейцарската традиция и изисквания за качество.

„Всеки ден създаваме толкова много моливи, че ако ги поставим едни до други, ще се разпрострат като дъга от Дженева до Рим“ - това посочват от бранда за капацитета, с който произвеждат моливи, а те са едва малка част от многобройните им предложения.

Марката е отговорна за редица иновации в света на пишещите средства. Дело на Caran d'Ache е бил първият механичен молив, както и първият разтворим във вода молив, първите восъчни пастели и др.

За да продължава да обновява асортимента си според изискванията на потребителите, марката намира вдъхновение от колаборациите си с известни личности и популярни брандове.

В рамките на производствения процес постоянно се случват иновации, като днес Caran d'Ache обръща особено голямо внимание върху своите екологични политики, като редуцира количеството вода и електричество, което използва, а същевременно създава продуктите си локално и по устойчиви методи. 

Днес марката се е утвърдила като име, гарантиращо качество. Това си личи във всички продукти от асортимента на Caran d'Ache – комплектите графични и цветни моливи са такива, достойни за ценители, а разнообразието от пишещи средства като химикалки, писалки и ролери ще дадат на писменото слово уникален и оживен стил.

За кого са подходящи?

Създадени да вдъхновяват и да поощряват творчеството, продуктите на Caran d'Ache са тези, с които много известни лица от сферата на изкуството не само са заработили първоначално, но и до днес избират за помощници в моментите за творене.

Богатата палитра от продукти, подходящи за различни стилове на рисуване предоставя възможност практически всеки да използва асортимента, предлаган от марката.

Благодарение на високото ниво на качество и на вниманието към детайла, което Caran d' Ache проявява при създаването на продуктите си, много от тях носят колекционерска стойност и биха зарадвали дори най-страстните ценители.

Сред предложенията на марката попадат и такива, подходящи за ученическата раница – цветни флумастери, пастели, моливи и други. Средствата за рисуване биха били полезни също така на студентите и на начинаещите в изкуството.

Но в действителност всеки, който иска да допусне творчеството в живота си, както и всеки, който цени качествените пишещи средства, може да се възползва от продуктите на марката.

Защо да се доверите на Orange center?

В Orange center се стараем да предлагаме на потребителите си разнообразие от продукти, които да бъдат полезни за повече от една цел. Затова и в асортимента ни ще откриете както предложения, подходящи за подарък, така и такива, които да са полезни за Вашите хобита или за училищните дейности на детето Ви.

По същия начин в нашите книжарници ще откриете всеки тип продукт от каталога на Caran d'Ache и на много други известни марки с предложения, полезни за различни поводи.

Но освен за тези цели в Orange center можете да пазарувате за много други продукти. Изберете следващото си четиво сред селекцията ни от заглавия както от художествената, така и от нехудожествената литература. Открийте коя да бъде следващата настолна игра или пъзел, на която да се насладите заедно с цялото семейство.

Независимо за какво пазарувате, можете да се възползвате от предложенията в нашата онлайн книжарница, достъпни по всяко време на деня. Очаквайте поръчките Ви да бъдат доставени в най-кратък срок, а при покупки на стойност над 40 лева доставката е безплатна.

Виж повече