23,00 лв.

Чета те като книга

Емили Хенри
СофтПрес
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
23,00 лв.

Един малък град. Двама книжни професионалисти, които се мразят.
Обрат в сюжета, който никой не очаква.

Нора Стивънс живее за книгите. Чела е всякакви и не прилича на героините в никоя от тях. Не е смелата идеалистка, нито спокойното момиче мечта и със сигурност не е от миловидните красавици. Всъщност единствените хора, за които Нора е герой, са нейните клиенти. Като литературен агент тя прави и невъзможното, за да им осигури най-изгодните договори.
Наред с авторите, основен съперник за времето ѝ, е по-малката ѝ сестра – Либи, за която Нора е готова на всичко. Дори да прекара няколко седмици далече от Ню Йорк. В ума на Либи ваканцията в малкия град Съншайн Фолс ще предложи на сестра ѝ шанс да погледне на забързаното си ежедневие по нов начин. Но вместо да се отдаде на пикници в гората и срещи с местния дърводелец, Нора се сблъсква с Чарли Ластра, нашумял редактор от големия град. Двамата вече се познават и имат ясно изградено мнение един за друг – голяма червена черта и „Не!“ още в черновата.
За съжаление, съдбата не е наясно с правилата и продължава да изправя Нора и Чарли един срещу друг в поредица от съвпадения, които никой редактор не би одобрил. Докато двамата не осъзнават, че може би е време да си позволят обрат. Или поне голяма скоба в текста.

„Книга мечта за всеки любител на романтични комедии.“
Тейлър Дженкинс Рийд

„Една от любимите ми авторки.“
Колийн Хувър

„Книгите на Емили Хенри са истински дар… Единственият минус е, че имат край.“
Виктория Шуаб

„Емили Хенри е стопроцентово удоволствие!“
Катрин Сентър

Информация за "Чета те като книга"
  • Език Български
  • Брой страници 400
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация