Магазини
Любими
38,00 лв.

Човекът - Социално животно

Елиът Арънсън
Дамян Яков
В наличност
100%
38,00 лв.

SKU: 9789545274299

Преводач: Лиляна Енева

Тегло кг: 0.946

Художник: Рада Якова

ISBN: 9545274298

Автор: Елиът Арънсън

Издателство: Дамян Яков

Език: Български

Брой страници: 592

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2009

Националност автор: САЩ

Размер см: 17 x 24 см.

Елиът Арънсън е един от най-видните и разностранни психолози на нашето време. В 120-годишната история на Американската асоциация на психолозите единствен той е спечелил трите и най-големи награди: за изключителни научни изследвания (1999), за изключителни постижения като преподавател (1980), за изключителни постижения като писател (1975). Арънсън е носител и на наградата "Гордън Олпорт" - за приноса му към подобряването на междугруповите взаимоотношения, на наградата "Доналд Камбъл" - за изключителни постижения в изследването на социалната психология, и на много други отличия.През 1981 г. е обявен за преподавател на годината от Американския съвет за развитие и подпомагане на образованието. През 1992 г. е приет за член на Американската академия за изкуства и науки. През 2007 г. е отличен с наградата "Уилям Джеймс" за цялостен творчески принос към научната психология.
"Най-популярният и най-занимателен увод в социалната психология. Сякаш читателят разговаря с вълнуващ, ерудиран учен, с голямо чувство за хумор."Community College Social Science Quaerterly
"Библията на американската социална психология."Revue des Questions Scientifiques
"Арънсън пише с изумителна комбинация от страст, мъдрост и хумор. Човекът - "социално животно" е велика книга."Grazyna Wieczorkovska, Director, Institute for Social Studies Warsaw Univesrity, Poland

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Елиът Арънсън

Няма добавена информация