37,00 лв.

Магнитна дъска Djeco

37,00 лв.

Омръзна ли ти скицниците и тетрадките ти постоянно да свършват. Таман те е хванала музата, нарисувал си вече цели 20 страници с най-различни велики шедьоври на абстрактното изкуство и изведнъж хоп – няма повече листа. Много неприятен момент, особено когато искаш да направиш още толкова картини...

Не се ядосвай, знаем как да сложиш край на ограниченията и то завинаги. Представяме ти идеалното решение на проблема - “Магнитна дъска” на “Djeco”. Тя дава възможност върху “платното” ѝ да редуваш картина след картина, като винаги разполагаш с празен и достатъчно голям “лист”.

Рисувай с основните цветове син, зелен, червен и черен, изобразявай върху дъската колкото и каквото си поискаш, а когато имаш съмнения за качеството на произведението си – изтрий с лекота “недоразумението” използвайки гъбичката. Без препарати и без химикали – само с едно движение с гъбичката и “листа” отново е на разположение на идеите ти.

Когато не ти се рисува, можеш да използваш магнитната дъска за други забавления. Подреждай магнитните си фигурки, играй си и опитай да ги прерисуваш.

Комплектът не съдържа дървените фигури!

Съдържание:
- дъска с размер 28 х 3.5 х 1 см.
- 4 бр. маркери (син, червен, зелен и черен)
- 1 гъба за почистване

Информация за "Магнитна дъска Djeco"
  • SKU 3070900031401
  • Производител Djeco
  • Материал Метал, Магнит, Дърво
  • Пол Жена, Мъж
  • Марка Djeco