18,00 лв.

Детето ти е страхотно! Ти не ставаш!

Лари Уингет
Кръгозор
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
18,00 лв.

Книгата е подходяща за родители, които имат нужда от насока за правилната посока на отношение и възпитание на подрастващото дете. Авторът е известен със своите книги за мениджмънт и психология.

Тази книга е за родителите, които обичат децата си и искат най-доброто за тях

Някои от тези родители имат нужда само да им се напомни кои са най-важните неща. Други имат нужда някой да ги събуди, за да си решат проблемите. Има и такива, които се нуждаят от ритник в задника, защото са се издънили и са изгубили контрол върху семействата си.
Всички деца са страхотни!
Родителството е сбъркано, затова и обществото е сбъркано.
Искаш да поправиш света? Поправи родителите!

„Аз не уча на родителство. Уча на финансова отговорност, дисциплина, разбиране на последиците, поставяне на цели, образование, любов, благотворителност, етика, как да работим и как да се забавляваме. Това са принципите, които трябва да бъдат научени и спазвани от всеки човек, който иска да води успешен, щастлив и финансово осигурен живот. А това ще го направи и страхотен родител.“ Лари Уингет

Някои от темите, включени в книгата:
Не е важно колко пари имаш, а как ги използваш.
Децата ще правят секс, както и ти си го правил като тийнейджър! Научи ги на важните неща: уважение – отговорност – безопасност.
Обичай себе си, за да обичаш и другите и да имаш пълноценно общуване – ако не си достатъчно добър за себе си, никога няма да бъдеш достатъчно добър и за друг.
Училището и домашните са отговорност на детето, не твоя.
Децата лъжат. Всички сме лъгали като малки. Но ти обясни и докажи с пример, че лъжата е недопустима. Честността и почтенността са най-добрият и успешен избор.

Децата стават по-добри, веднага щом родителите им станат по-добри.

Информация за "Детето ти е страхотно! Ти не ставаш!"
  • Брой страници 276
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2010
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 15 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация