69,90 лв.

Детска игра Hape - Дървена везна Сладко чудовище

 
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
69,90 лв.

Весело семейство чудати чудовища се е настанили върху дървената везната на Hape. Ще успее ли вашия малчуган да постави еднаква тежест в едната и другата ръка на голямото чудовище?

Детската игра с дървена везна е илюстрирана с толкова забавни чудовища, които да провокират интереса у децата. Едновременно с това, тя ще им помогне да развият своето чувство за баланс като поставят различни по тежест малки чудовища в ръцете на везната. Всяко чудовище има номерче, което показва колко точно тежи. В комплекта е включена книжка, която разделя играта в 3 нива на трудност и показва на малчугана как да постави чудовищата.

Съдържание: 22 части, изработени от дърво в обли форми, безопасни за децата.

Компанията Hape е сред най-големите производители на детски играчки в световен мащаб. От създаването си през 1986 година до днес фирмата произвежда образователни играчки от екологични материали. Основната идея на Петер Хендщайн – основател и собственик на Hape, е с игрите и играчките на марката малчуганите да се забавляват, да мислят и развиват интелекта си, без значение какви са езикът, полът и културата им. Именно към тези цели е насочена цялостната дейност на Hape, едновременно съобразявайки изработката на играчки със световната екология.

Информация за "Детска игра Hape - Дървена везна Сладко чудовище"
  • SKU 6943478029682
  • Производител Hape
  • Възраст от 3
  • Брой части 22
  • Марка Hape