Магазини
Любими
5,00 лв.

Диалози с Гея

Мъри Хоуп
Шамбала Букс
Ограничена наличност
0%
5,00 лв.

SKU: 9879541269907

Тегло кг: 0.204

ISBN: 9879541269907

Автор: Мъри Хоуп

Издателство: Шамбала Букс

Език: Български

Брой страници: 320

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2003

Националност автор: Великобритания

Размер см: 13 x 20 см.

Някога водили ли сте разговор с духа на планетата, на която живеете, чували ли сте нейната версия? Замисляли ли сте се, че безчинствата, извършвани върху нейното тяло, може да предизвикат гнева й? Знаете ли какви са чувствата й към тази блудна раса която ние наричаме човечество? Знаете ли, че тя възнамерява да пожертва голяма част от същото това човечество по време на "смяната на полюсите", ускорена от наближаващия й квантов скок?

Сега имате възможност да узнаете всичко това от нея самата в поредицата от разговорите й с М. Хоуп, нейна космическа сестра и авторка на "Връзката Сириус" и "Космическите връзки"! Прочетете това - стига да имате куража да го сторите - защото пред вас ще се разкрие една картина, която първо стряска, после плаши, но и дава пътя, по който човечеството може да продължи своята духовна еволюция!

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Мъри Хоуп

Няма добавена информация