52,00 лв.

Дървен конструктор Djeco - Космос

52,00 лв.

“Djeco” не спират да изненадват децата с нестандартни, креативни и образователни играчки. Такъв е и дървеният конструктор “Космос”. Той представлява интересна игра за сглобяване, съставена от: коркова табла-основа, дървени елементи за построяване на кораби, ракети и совалки, пинчета, дървено чукче и карти с примери и инструкции за изпълнение.

Те са опаковани в красива дървена кутия, имаща 5 разделения за прилежно съхраняване на частите. Всички елементи от играта са цветни, с различни форми и илюстрации. Комплектът е изработен от висококачествени материали и е оцветен с безвредни бои. Размерът на основата за построяване на различни космически проекти е 21 x 16 x 1.2 cm.


Дизайнер на конструктивната, дървена игра е художника Жан Рене Менард. Тя е създадена за всички малки любопитковци, които се впечатляват от космоса и видовете космически кораби. Благодарение на този комплект децата сами ще могат да си направят най-различни кораби, при това многократно. За основа трябва да използват корковата дъска.

Тя е мястото, върху което ще конструират извънземните си проекти. Следва избора на карта и започването на играта. На картата е посочен модел на ракета, кораб или совалка, а под него са представени всички необходими елементи за неговото сглобяване.

Детето трябва да ги открие и следвайки стриктно примера на картата, да изпълни интересната задача. За да работи спокойно и да не си размества частите, може да ги закрепи за корковата дъска посредством пинчетата и дървеното чукче. Тъй като играта е съхранявана в здрава кутия, разполагаща със разделения за всички елементи, “Дървеният конструктор – Космос” спокойно може да бъде занесен на почивка.

Конструкторът е подходящ за деца над 4 годишна възраст и на него могат да играят няколко приятелчета. Играта ще развие тяхната сръчност, логическата и конструктивната им мисъл, ще изчисти координираните движения и не на последно място – ще разгърне въображението им.

Комплектът съдържа:
коркова табла-основа;
елементи за построяване на космически кораби и ракети;
пинчета;
дървено чукче;
карти с инструкции и примери за възможни реализации;

Информация за "Дървен конструктор Djeco - Космос"
  • SKU 3070900066427
  • Производител Djeco
  • Материал Дърво
  • Пол Унисекс
  • Брой части 46
  • Възраст до 12
  • Възраст от 4
  • Марка Djeco