80,99 лв.

Subtract (White VINYL)

80,99 лв.

- ("Subtract") е шестият студиен албум на поп звездата Ed Sheeran.

„Работих върху „Subtract“ в продължение на десетилетие, опитвайки се да извая перфектния акустичен албум, създавайки и записвайки стотици песни с ясна визия за това, което смятах, че трябва да представлява. Тогава в началото на 2022 г. поредица от събития промени живота ми, менталното ми състояние и в крайна сметка самия начин, по който гледах на музиката и изкуството. Писането на песни е моята терапия. Помага ми да осмисля чувствата си. Пишех без да мисля какви ще бъдат песните, просто излях всичко, което усещах. И само за седмица замених това, което ми беше отнело толкова време, с най-дълбоките си и мрачни мисли.

В рамките на един месец казаха на бременната ми жена, че има тумор, за който не може да бъде предприето лечение до раждането. Най-добрият ми приятел Jamal – мой брат, почина внезапно, а аз се озовах в съда, защитавайки почтеността и кариерата си като автор на песни. Бях погълнат от страх, депресия и безпокойство.

Имах чувството, че се давя, че съм под повърхността, гледам нагоре, но не мога да изплувам и да поема въздух.

Като артист усещах, че не мога искрено да представя пред света произведение, което не показва точно как се чувствам и как трябва да изразя себе си в този момент от живота си. Този албум е точно това. Той е прозорец към душата ми. За първи път не се опитвам да създам албум, който да се хареса на хората, просто изразявам нещо, което е искрено и показва къде се намирам в този момент от живота си. Това е съдържанието на дневника ми от миналия февруари и моят начин да го осмисля. Това е „Subtract“, споделя Ed Sheeran.

Траклист:

1. Boat
2. Salt Water
3. Eyes Closed
4. Life Goes on
5. Dusty
6. End of Youth
7. Colourblind
8. Curtains
9. Borderline
10. Spark
11. Vega
12. Sycamore
13. No Strings
14. The Hills of Aberfeldy

Информация за "Subtract (White VINYL)"
  • SKU 5054197419102
  • Времетраене минути 48
  • Изпълнител Ed Sheeran
  • Носител VINYL
  • Година 2023
  • Лейбъл Atlantic