Магазини
Любими
15,00 лв.

Тематичен немско-български речник

Маргарита Попова
Наука и Изкуство
В наличност
0%
15,00 лв.

SKU: 9789540203164

ISBN: 9789540203164

Автор: Маргарита Попова

Издателство: Наука и Изкуство

Език: Български, Немски

Брой страници: 528

Вид корица: Твърда

Година на издаване: 2016

Размер см: 18 x 24 см.

"Немско-български речник" - Тематичен за пословици, сентенции, поговорки и устойчиви словосъчетания, негов съставител е Маргарита Попова. Книгата е на издателство Наука и изкуство.

Темата, която е посочена като заглавие на речника е от думи, които отличават специфичността на дадения език и неговото богатство от култура и изразни средства. Когато ние научим тези ценни поговорки, ще успеем да почерпим от тяхната сила и мъдрост.

Освен да обогатите знанията, които имате относно владеенето на немския език вие ще успеете и да развиете и собствения си дух и увереност в непринуденото общуване. С владеенето на тези изрази, които е подбрала авторката Маргарита Попова вие ще успеете да водите по-естествени разговори, в които ще можете да се шегувате или да показвате своето човешко отношение. Ще имате възможност да иронизирате себе си визирайки качества или недостатъци и да бъдете директни в устното си послание.

"Немско-български речник" е с вдъхновяващо съдържание, знаете ли някой ден може да станете автор на някоя собствена мъдра сентенция. Словосъчетанията, които образуват идиомите съдържат цялата възможност и богатство от боравенето с думи в дадения език. Когато вие ги овладеете и започнете да използвате често, спокойно можем да заключим, че нивото ви на владеене на езика е вече над високото.

С помощта на "Немско-български речник" ще успеете да формирате по-цветиста и раздвижена реч. Тези съчетания, които са включени тук са широко използвани и тяхното запаметяване е лесно.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Маргарита Попова

Маргарита Попова

Всички книги на автора

Няма добавена информация