14,95 лв.

Глухарчето

Блага Димитрова
Хермес
Наличен
Оценка 5.0 от 7 гласа
14,95 лв.
Един уникален роман, който ще ви завладее още от първата страница. Впуснете се в тази мистериозна и тайнствена история, която няма да ви остави на мира до последната страница.
 
Момиче на име Анастасия се самоубива малко след като завършва училище. Близките й изпадат в шок от новината. Никой не е подозирал, че ученичката ще посегне на живота си. Най-добрата й приятелка – Вангелия, се наема със задачата да открие истината за смъртта на Анастасия. След поредица от странни събития тя се натъква на дневника й. Тогава разбира колко малко е познавала приятелката си...
В стремежа си да открие истината, Вангелия започва все повече да се доближава до образа на мъртвата, да имитира гласа, маниерите, дори походката й. Тя дотолкова се слива с чувствата и възприятията й, че започва искрено да вярва, че Анастасия се е вселила в нея, предавайки й всичките си желания, страсти и дори любовта си към художника Александър.
„Глухарчето“ е изключително завладяваща и тайнствена книга, изпълнена с множество древни вярвания, легенди и любовни заклинания.
Информация за "Глухарчето"
  • Брой страници 240
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 21 см.
Блага Димитрова
За автора

Блага Николова Димитрова е поетеса, писателка, политик и литературен критик.
Тя става втори вицепрезидент на Република България през 1992 г. Тя има множество литературни награди и отличия. Получава и орден "Стара планина" - първа степен.