59,90 лв.

Многостепенен сензорен комплект Hape

59,90 лв.

Тази прекрасна колекция от играчки ще помогне за развитието на вашите мъници.

Включва една дрънкалка във формата на рибка, една гризалка с мъниста, дрънкалка, дрънкалка за търкаляне и едно куче на колела.

Специално създаден комплект за бебета и малки деца, който е пълен с дейности и съвети, които да им помогнат да достигнат до нови етапи на развитие.

Развива множество умения: идеален за сензорно развитие, насърчаване на координацията око-ръка, фини двигателни умения и развитие на мускулите. Дрънкалките също са чудесен инструмент за ранно развитие на слуховото съзнание.

Компанията Hape е сред най-големите производители на детски играчки в световен мащаб. От създаването си през 1986 година до днес фирмата произвежда образователни играчки от екологични материали. Основната идея на Петер Хендщайн – основател и собственик на Hape, е с игрите и играчките на марката малчуганите да се забавляват, да мислят и развиват интелекта си, без значение какви са езикът, полът и културата им. Именно към тези цели е насочена цялостната дейност на Hape, едновременно съобразявайки изработката на играчки със световната екология.

Информация за "Многостепенен сензорен комплект Hape"
  • SKU 6943478034839
  • Производител Hape
  • Възраст от 0
  • Брой части 5
  • Марка Hape