Kitty talks

3 резултата

3 резултата

Готови ли сте да бъдете искрени и да опознаете компанията, а и себе си по-добре, докато се забавлявате? Значи е време да извадите кутията с карти за разговори Kitty Talks.

В тази категория ще откриете всички издания на популярната поредица игри, достъпни единствено в Orange center и на сайта на създателя на играта, Ипек Мустафова.

А дали да изберете оригиналната версия на играта или разработените впоследствие издания „Kitty talks: Love Edition“ и „Kitty talks: Legendary Edition“, както и какво още си заслужава да знаете за играта – тук ще откриете малко допълваща информация.

Какво е Kitty talks?

Kitty talks са поредица от игри с карти за разговори, които ще се превърнат в повод за вълнение за цялата компания. Въпросите, които ще намерите на всяка от картите, засягат теми, които да провокират размисъл и разговори между участващите. А какво е единственото правило, на което всички трябва да се подчините, когато посегнете към Kitty talks? Да бъдете искрени и да споделяте смело.

Както сама ги описва Ипек Мустафова, по-позната в онлайн пространството като Ипси или Kitty From The City, картите са подходящи за всеки и за всякъде – за вечеря с приятели, за семейни сбирки, за офис партита или за компанията по време на почивка.

Игрите от поредицата използват основата на една семпла идея, но благодарение на интересните теми, които са засегнати, само няколко минути след отварянето на кутията усмивките са гарантирани.

Няма нищо по-хубаво от един смислен и развлекателен разговор, а Kitty talks Ви дава перфектната основа за него.

Какви продукти предлагаме ние?

Всички налични на пазара издания на Kitty talks ще откриете в Orange center.

Те биват:

  • Kitty talks: Original edition – първото издание на играта, което я направи популярна. В тази кутия, чийто цвят неслучайно е вдъхновен Tiffany & Co., ще откриете 100 карти с въпроси, разделени в пет категории, според темата, която засягат – любов, кариера, взаимоотношения, семейство и лични въпроси.
  • Kitty talks: Legendary Edition – играта, създадена специално за хората, които обичат да се открояват. В нея Ви очакват 90 карти с въпроси, разделени в три категории – „Спомени“, „Представи си, че…“ и „Въпроси за бъдещето“ – заедно със седем бонус карти „КоткОтговора“.
  • Kitty talks: Love Edition – този път въпросите, провокиращи разговор, са специално разработени за настоящи или бъдещи двойки. В тази кутия картите са разделени на три нива по 30 въпроса, а когато преминете през тях, двамата ще бъдете по-близки от всякога.

За кого са подходящи игрите в категорията?

Кутиите Kitty talks са създадени, така че да бъдат прекрасно допълнение към партита или времето за срещи с половинката. Но внимавайте, когато подбирате на кое издание да се спрете за компанията този път.

Докато въпросите в първото издание на играта са подходящи за цялото семейство, тези, които са включени в изданието за двойки, са запазени само за възрастните в групата.

С изключение на това въпросите ще провокират разговор сред всякакви компании – независимо от интересите и хобитата на участниците. Съдържанието на картите е толкова универсално, че Kitty talks често се оказват полезни дори по време на работата на психолозите.

Защо да се доверите на Orange center?

Като любима спирка на хората, които обичат да прекарват свободното си време по креативен и забавен начин, Orange center е мястото, на което можете да откриете интересни предложения, които не могат да бъдат срещнати другаде.

Такива са игрите Kitty talks, заедно с още много други продукти, които привличат с увличащи концепции, красив дизайн и високо ниво на качество.

Тук можете да изберете следващата настолна игра, пъзел, играчка за детето вкъщи или продукт, който ще Ви бъде от полза за Вашето хоби. Потърсете още множество предложения за подаръци, продукти за организиране на работното място и за училище. Най-голямо е разнообразието сред книгите от художествената и нехудожествената литература.

Пазарувайте с помощта на онлайн книжарницата, достъпна във всички часове от деня. Продуктите Ви ще пристигнат до Вас във възможно най-кратък срок, а при поръчки на стойност над 49,80 лева доставката е безплатна.

Виж повече