Activity игра

5 резултата

5 резултата

Две думи, които описват развлечение, забавлявало хиляди семейства и компании по света – играта Activity. Отгатнахте ли правилно?

Значи може да се възползвате от своя ход по игралното поле и да се доближите стъпка по-близко до победата… или до категорията на Orange center с предложения за игра Активити.

Насладете се на настолната игра, която доразвива популярната концепция на шарадите, и удвоява удоволствието от времето, прекарано със семейството или добра компания.

Защо си заслужава да изберете продуктите от тази категория и какво да знаете за играта – научете тук.

Настолна игра Activity - какво представлява?

На всяко дете по света вероятно е позната поне една версия на шарадите.

В основата си популярната игра Activity е базирана изцяло на този тип игри - един от участниците е поставен на преден план и той трябва по някакъв начин да обясни произволна дума или концепция пред останалите играчи. Обикновено това се случва посредством рисуване, пантомима или описание с думи.

В центъра на една Активити игра стои същата идея, но и много повече. За да е още по-високо нивото на забавление, е зает елемент от бордовите игри - точкова система, с която отборите могат да се придвижват напред по полето за игра, да се надпреварват за пространството и дори да изместват противоположните пионки от полето.

В играта могат да се включат по няколко отбора с минимум по двама играчи, а за да станете победители, ще са Ви нужни средно между половин и цял час. Когато става дума за време, е важно да споменем, че в тази игра ще трябва да можете да мислите бързо.

Всеки играч тегли карта с понятие, което трябва да бъде обяснено или с думи, които не назовават написаното, или с пантомима, или с рисуване. Останалите в отбора или всички играчи – в зависимост от вида на картата – трябва да познаят какво е обясненото понятие, преди да изтече времето, което се измерва от пясъчен часовник.

Проявете креативност в отгатването и представянето на думите, а отборът, който натрупа най-много точки, ще спечели.

Activity вече 20 години забавлява играчите по света, а с милиони продадени копия тя се е превърнала в едно от най-търсените предложения сред семейните настолни игри.

За кого е подходяща?

Благодарение на популярността си, играта вече е допълвана многократно и нейни версии отговарят на интересите на различни аудитории. Оригиналната игра може да бъде подходяща за малки, както и за големи, превръщайки я в перфектен избор за вечерите за игри с цялото семейство.

Но днес са създадени множество вариации, специално разработени за децата, но и такива, които пък са строго забранени за непълнолетни.

Красотата на тази игра се крие именно във факта, че хора от всички интереси могат да се забавляват с която и да е вариация на основната Activity игра.

Какви предимства има?

Като всяка бордова игра, подходяща за цялото семейство, и Activity игрите предоставят възможност и малките, и големите да се насладят на времето, прекарано заедно, споделяйки забавните мигове.

Същевременно подобна игра предоставя и допълнително предимство – помага на децата да развиват въображението и комуникационните си способности.

Защо да се доверите на Orange center?

Ако търсите с какво да забавлявате семейството и да прекарате приятно времето с компания приятели, сред предложенията на Orange center ще откриете множество идеи за увлекателни занимания под формата на настолни игри, пъзели и други продукти за Вашите хобита.

А докато избирате заниманието за семейството, в каталога на Orange ще откриете разнообразни книжни предложения от всеки популярен жанр. Наред с това Ви очаква богат избор от продукти за офиса или за училище – раници, несесери, пишещи средства, канцеларски материали и много други.

За каквото и да пазарувате, можете да го потърсите по всяко време на деня сред предложенията на нашата онлайн книжарница. Избраните от Вас продукти ще пристигнат с бърза доставка, и то безплатна за поръчки на стойност над 49,80 лева.

Виж повече