Парти игри

9 резултата

9 резултата

В тази категория ще откриете ключа към всяко запомнящо се парти. А именно – забавните игри за големи и малки компании. Разгледайте всички предложения на Orange center за игри за възрастни.

Ако искате да сте домакин на партито, което всички гости ще помнят, изиграйте тези игри с приятели. На коя от тях да се спрете и какво трябва да знаете за продуктите в категорията – разберете повече тук.

Какво представляват парти игрите?

Всички игри за парти, които ще откриете в тази категория, могат да се превърнат във Вашия таен коз, който да спаси всеки купон. 

Както при повечето игри и тук разновидностите са много, но най-често срещани са парти настолни игри. Очаквайте да откриете и немалко игри с карти, както и такива с предизвикателства.

А понеже тук става дума за занимания за пораснали, очаквайте да срещнете и много игри, които включват повече наздравици, повече пиене, а и следователно повече забавление.

Какви видове парти игри предлагаме?

В тази категория можете да откриете множество видове, но все забавни игри за парти.

Ето кои са основните типове игри, които можете да откриете в книжарница Orange:

  • Отборни игри за парти – сред тях важи правилото „разделяй и владей“. Формирайте отбори и играйте „Кодови имена“ или други любими игри с приятели.
  • Парти игри със загадки – разкрийте мистерията и бъдете победител в игри като „Клуб Детектив“ или всички издания от поредицата Black Stories.
  • Асоциативни игри – развийте въображението си и покажете на какво сте способни пред цялата компания. Тези игри често ни позволяват да опознаем останалите, а винаги гарантират добре прекараното време. В тази категория попадат Dixit, игрите от поредицата Rory's Story Cubes и много други.
  • Тривия и quiz-ове – тествайте познанията си с парти игра, която имитира известния формат на quiz-овете.
  • Игри, с които ще се опознаете по-добре – винаги можете да научите по нещо ново за близките си. Тествайте приятелството си с You’re My Lobster и още много други интересни игри.
  • Шаради – добре познатият и обичан формат игри оживява в Activity, „Пиктомания“ и други игри в категорията.
  • Игри, които ще поставят на изпитание сръчността Ви – за тези игри се налага да се пораздвижите. Готови ли сте да откриете кой е най-бързият в групата, кой има най-сръчни ръце и кой е най-силен? Ако да, значи игри като „Дюнер Коте Коза Сирене Пица“, „Открадни знамето“ и Hammer Shots са за Вашата компания.
  • Забавни игри за възрастни – те идват с предупреждение „забранено за лица под 18 години“ и именно това ги прави толкова забавни. Пригответе се за надпивания, запомнящи се признания, дръзки предизвикателства и какво ли още не.

Още игри, които си заслужава да споменем заради това колко много компании са се забавлявали с тях успешно – „Експлодиращи котки“, „Да, тъмни господарю!“, „Буквен мармалад“, „На Вуте да му е зле“, Cluedo и много други.

Защо да се доверите на Orange center?

Ако планирате парти, търсите възможност да забавлявате близките по време на следващото семейно събиране или просто искате да сте сигурни, че винаги има повод за приятно прекарани моменти у дома – открийте решението сред множеството настолни игри и пъзели в Orange center.

Възползвайте се от голямото разнообразие от предложения за малки и големи в множество различни категории. Тук можете да изберете продукти за училище и за офиса, да откриете интересни идеи за подаръци или предложения, които ще са Ви от полза за Вашите хобита.

Най-богат е изборът сред книгите – ще откриете заглавия от всеки популярен жанр както от художествената, така и от нехудожествената литература.

Пазарувайте по всяко време на деня и от всяка локация с помощта на предложенията в онлайн книжарницата ни, а след това очаквайте продуктите да пристигнат при Вас във възможно най-кратък срок. При поръчки на стойност над 40 лева пък се възползвате от безплатна доставка.