Ticket to ride

17 резултата

17 резултата

Поздравления – получихте билет за неограничено време забавления с популярна настолна игра. В тази категория ще откриете всички предложения на Orange center от света на известната игра Ticket to ride.

Какво отличава тази игра и как да разберете дали тя е подходящ избор за Вашето семейство или компания – в тази категория ще откриете насочваща информация.

Какво е Ticket to ride?

Ticket to Ride е игра, която ще Ви отнесе на вълнуващо приключение с влак през интересни нови територии. Кой първи ще стигне до най-далечната дестинация?

Играта е вдъхновена от света на железниците и предоставя възможност всеки играч да създаде своя собствен път към успеха. От Вас се изисква да събирате и да изигравате еднакви карти, с които да свържете градовете по пътя си – колкото по-дълга е железопътната Ви линия, толкова повече точки събирате.

Допълнителни точки печелят играчите, успели да изпълнят предварително изтеглените си дестинации, свързвайки два избрани далечни града, както и играчът, който е отбелязал най-дългата непрекъсната линия от отсечки.

Бъдете внимателни каква ще бъде стратегията Ви – всяка жп гара, останала в резерв до края на играта, носи бонус точки, но за всеки билет с дестинация, който не е успешно завършен до края на играта, се изваждат точки от общия брой.

Ticket To Ride завладява толкова много играчи по света, че днес са създадени множество варианти на оригиналната игра, които черпят вдъхновение от различни части на света. В допълнение вече могат да бъдат открити редица разширения, които само увеличават забавлението. Пропътувайте до Азия и Европа, до Индия, Нидерландия и Франция.

Играта е разработена да бъде подходяща за лица над 8-годишна възраст, но вече е създадено и издание, специално за малчуганите, така че дори децата на шест години могат да създават свои пътища. За да се насладите на играта, ще са нужни минимум двама играчи, а компанията може да достигне до шестима души.

Играта е създадена от Алан Р. Муун през 2004 година и още същата година печели престижната немска награда „Игра на годината“. До този ден Days of Wonder, компанията, издала Ticket To Ride, продължава да е най-младият производител, който да спечели престижното признание.

Освен тази награда Ticket To Ride печели и редица други признания, а на играта се наслаждават хора от над 40 държави – компанията е продала над пет милиона бордови игри, а същевременно са се провели над 45 милиона онлайн игри, базирани на оригиналното бордово преживяване.

Какви са предимствата?

С изключително лесни правила играта може да бъде научена в рамките на 15 минути, така че забавлението да започне възможно най-бързо. Както посочва гейм дизайнерът – правилата са толкова прости, че могат да се напишат на билет за влак.

Но това не означава, че за тази игра няма да Ви трябва добра стратегия. Напрежението идва от направените избори – ще добавите ли още карти към ръката си, ще изгубите ли важен маршрут заради опонента си – от Вас зависи какъв ще е крайният резултат от играта.

Но може би най-голямото предимство на играта е, че позволява всеки път резултатът да е различен. Никоя игра не прилича на другата, а вълнението винаги е в големи количества.

Защо да се доверите на Orange center?

Независимо коя е Вашата любима бордова игра – ще успеете да я откриете в Orange center заедно с още много интересни предложения за това коя да бъде следващата игра, на която да се насладите.

Възползвайте се от голямото разнообразие от настолни игри и пъзели, подходящи както за малчуганите, така и за порасналите играчи. По същия начин в селекцията ни ще откриете книжни предложения, които ще се харесат на децата, но и такива от всички популярни жанрове от художествената и нехудожествената литература.

А докато търсите с какво да прекарате приятно свободното си време, можете да откриете по нещо за Вас и за детето в семейството сред предложенията ни за канцеларски материали.

Изберете както ученическата раница и несесера, така и тетрадките и тефтерите, химикалите и писалките, продуктите за организиране на бюро и много други от дребните, но нужни пособия.

Пазарувайте по всяко време на деня с предложенията в онлайн книжарницата ни, а очаквайте поръчката да пристигне при Вас във възможно най-кратък срок. При поръчки на стойност над 49,80 лева пък доставката е безплатна.

Виж повече