Smart Games

54 резултата

Страница

54 резултата

Страница

Искате ли игрите на детето Ви да са не само интересни и увлекателни, но и образователни? Изберете Smart Games – в тази категория ще откриете предложенията на Orange center за играчките от марката.

Какво отличава производителя от останалите и ще бъдат ли играчките на Smart Games подходящи за Вашето дете – споделяме повече информация тук.

Какви са игрите Smart Games?

Smart Games е бранд, който вече над 30 години създава играчки, които децата обичат. Иновативният подход позволява многопластово преживяване, а уникалните по дизайн игри, запазена марка на производителя, привличат едновременно и момичетата, и момчетата.

Игрите от марката Smart Games са разработени, така че да съчетават полезното със забавното. Във всеки един продукт от марката е заложен образователен елемент, затова играчките подпомагат развитието на фината моторика, координацията между ръце и очи, логическото мислене, креативността и фантазията.

Същевременно те тренират по-доброто разпознаване на цветовете и на формите в 2D и 3D проекция. А докато се забавляват, малчуганите по естествен път се учат и да броят, да делят играчките си и да споделят с другите деца.

За да бъдат универсални за всички млади откриватели, игрите на марката са създадени така, че да могат с тях да играят дори четири- или петгодишните деца.

Какви предимства имат?

Това, което отличава продуктите в категорията от останалите логически игри и пъзели, е интересният им подход и дизайн. Представени по увлекателен начин, игрите работят върху развитието на редица важни способности. Така играта с мишки и сиренце успява да стимулира когнитивни умения като визуалната перспектива, концентрацията и способността на детето да решава проблеми.

Същевременно игрите на Smart Games се открояват с вниманието към детайла и качествената си изработка. Допълнени са от лесни за разбиране упътвания и правила, и то илюстрирани във видеа. Така детето може да играе само, но и към играта да се присъединят по-възрастните в семейството, за които преживяването ще е не по-малко увлекателно.

И това са само една част от причините, заради които Smart Games са спечелили над 70 награди от цял свят за своите продукти.

Какви видове игри от марката Smart Games предлагаме?

В категорията ще откриете множество предложения за логически пъзели, наред с детски игри и карти за игра, дело на марката.

Ето кои са продуктите сред нашия асортимент от игри на Smart Games, които се открояват най-силно:

  • 3D пъзели с цветни и интересни концепции;
  • Логически игри, вдъхновени от животинския свят, от приказките, от свръхестествените същества и чудовища, а и какво ли още не;
  • Игри с колички и камиончета;
  • Танграм и много други интересни предложения.

Защо да се доверите на Orange center?

Ако търсите вдъхновение с какво да зарадвате малчугана вкъщи, Orange center е мястото, от което можете да го откриете. Сред продуктите в селекцията ни можете да си набавите игри, които смесват полезното с приятното и позволяват на децата да се възползват максимално от времето за забавления.

Същевременно продуктите на Orange ще Ви бъдат полезни във всеки етап от развитието на детето. За началото на училищния му живот именно тук можете да откриете подходящи предложения за ученически пособия – от раницата през тетрадките до химикалките и всичко останало нужно.

Но предложенията ни не се ограничават само с тези за деца. Изберете книга от всеки популярен жанр за себе си, както и настолна игра или пъзел, на която да се наслади цялото семейство.

Възползвайте се от канцеларските материали и от продуктите, които ще са Ви полезни в офиса. А докато пазарувате, можете да почерпите идеи и за интересни подаръци, с които да изненадате близък за специален повод – от продукти с колекционерска стойност до креативни и полезни предложения.

Пазарувайте по всяко време на деня и от всяка локация с нашата онлайн книжарница и очаквайте продуктите да пристигнат до Вас във възможно най-кратък срок. При поръчки на стойност над 40 лева пък получавате безплатна доставка.