20,00 лв.

Игрите на боговете и хората

Валерия Дубковска, Владимир Дубковски
Изток-Запад
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
20,00 лв.

В търсене на щастието - ключ към промените.

Авторите на популярните у нас заглавия „Нектар за душата“ и „Пътят на любовта“ в новата си книга – „Игрите на боговете и хората“ – променят отново утвърдени представи за света!

Вашият живот е следствие от вашия мироглед.
Самият мироглед обаче се формира от входящите информационни потоци. Ами ако „фактите“, върху които градим представите си, са фалшиви?

Въз основа на съвременни научни знания, безспорно доказани факти, строга логика, безпристрастен анализ и смели хипотези за устройството на Света и земния живот Дубковски развенчават много от митовете в науката, представяни като неоспорими закони в интерес на световния елит.
Опирайки се на откритията на квантовата физика, биологията, неврофизиката и други науки, а също и на собствени изследвания, авторите рисуват тъжната, но обективна картина на реалността, оплетена във фалш и лъжа. Те освен това предлагат конкретни методи за радикално преобразяване на живота и разширяване границите на съзнанието. Като привеждат доказателства от квантовата физика, че светът всъщност представлява холограма, авторите чертаят път за изход от Матрицата.

Информация за "Игрите на боговете и хората"
  • Език Български
  • Брой страници 288
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2020
  • Националност автор Русия
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Валерия Дубковска

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация