24,90 лв.

Институтът "Тависток": Социално инженерство на масите, твърди корици

Даниел Естулин
24,90 лв.

Институт "Тависток" е популярното название на създадения през 1914 г. във Великобритания "Отдел за военна пропаганда", който работи по време на Първата световна в сградата "Уелингтън Хаус", намираща се на улица "Бъкингам Гейт" в Уестминстър.

"Тази книга може да се разглежда като ръководство за борба срещу промиването на мозъци. Промиването на мозъци зависи от невежеството на жертвите. То е навсякъде около нас. Всички можем да усетим разпадането на нашите държави в контекста на всекидневните си лични преживявания. Това обаче не е ненадейно стечение на обстоятелствата. Не е случайност. Свидетели сме на планирано раздробяване на световната икономика от най-мощните хора в света. Книгата за института "Тависток" се опитва да покаже, че заговорът е действителен; да посочи кой стои зад него, какви са крайните му дългосрочни цели и как ние, хората, можем да попречим да ни отведат в пъкъла.

Ние се намираме на кръстопът. И от пътя, по който поемем, ще зависи дали през XXI в. ще живеем като национални държави от републикански тип, или като покорни, загубили човешки облик стада от роби, подкарани на заколение."
Даниел Естулин

Информация за "Институтът "Тависток": Социално инженерство на масите, твърди корици"
  • Брой страници 320
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2022
  • Поредица Катехон
  • Размер см 15 х 22 см.
За автора

Няма добавена информация