23,90 лв.

Интелигентен пластилин - Dino Poop

23,90 лв.

Забавлявайте се с интелигентния пластилин Crazy Aaron's Thinking Putty.

Интелигентният пластилин е забавна и необичайна играчка, съставена от силиконови полимери, която има необичайни физични свойства.

Отличава се със своите характеристики: подскача, когато е оформен като топка, чупи се на малки парчета, когато се приложи голяма сила върху него за кратък период от време и действа като течност, когато му действа сила за продължителен период от време. При бавно дърпане интелигентният пластилин се разтяга почти до безкрай, но при рязко дърпане се къса като хартия. При удар с чук се втвърдява временно и се пръска на малки парчета.

Съществуват много видове интелигентни пластилини като някои от тях притежават и допълнителни свойства: светят в тъмното, променят си цвета при промяна на температурата, привличат се от магнит.

Приложенията на интелигентния пластилин не се изчерпват само до моделиране. Често може да бъде използван като антистрес играчка, за рехабилитация при травми на ръцете, при упражнения за ръцете, за подобряване на концентрацията и т.н.

Част от серията "Precious", в която пластилините се отличават с блестящи металикови цветове и пресъздават скъпоценни камъни.

Характеристики: моделиране, блестене, разтегливост, пукане, подскачане, мека текстура.

Диаметър на пластилина: 10 см.
Цвят: блестящо кафяв

Информация за "Интелигентен пластилин - Dino Poop"
  • SKU 019962197253
  • Производител BVBA VEKEMANS