16,90 лв.

Интелигентен пластилин с аромат - Splashcooler

16,90 лв.

Забавлявайте се с интелигентния пластилин Crazy Aaron's Thinking Putty - Splashcooler с аромат (?!?) - да, и то на диня и горски плодове!

Интелигентният пластилин предлага уникално общо сетивно усещане - една забавна и необичайна играчка, съставена от силиконови полимери, която има необичайни физични свойства.

Отличава се със своите характеристики: подскача, когато е оформен като топка, чупи се на малки парчета, когато се приложи голяма сила върху него за кратък период от време и действа като течност, когато му действа сила за продължителен период от време. При бавно дърпане интелигентният пластилин се разтяга почти до безкрай, но при рязко дърпане се къса като хартия. При удар с чук се втвърдява временно и се пръска на малки парчета.

Съществуват много видове интелигентни пластилини като някои от тях притежават и допълнителни свойства: светят в тъмното, променят си цвета при промяна на температурата, привличат се от магнит.

Приложенията на интелигентния пластилин не се изчерпват само до моделиране. Често може да бъде използван като антистрес играчка, за рехабилитация при травми на ръцете, при упражнения за ръцете, за подобряване на концентрацията и т.н.

Характеристики: прозрачност, моделиране, подскачане, мека текстура.

Обем: 20 гр.

Диаметър на кутийката на пластилина: 7 см.

Цвят: пурпурно-виолетов

Препоръчителна възраст: 3 години +

Информация за "Интелигентен пластилин с аромат - Splashcooler"
  • SKU 787790207603
  • Производител BVBA VEKEMANS
  • Материал пластилин
  • Марка Crazy Aaron's Thinking Putty