13,99 лв.

Интригата да съблазняваш. Осем нюанса на любовта

Лариса Ренар, Марина Волошина
Паритет
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
13,99 лв.

В книгата са включени древни майсторски рецепти за съблазняване и преоткриване на любовта, написани в достъпна и увлекателна форма, които са  подходящи за всяка жена.

Нашумялата руска писателка Лариса Ренар е биолог и психолог, има магистърска степен по икономика от Стокхолмския университет и чете лекции по психология на стреса по цял свят. През 2000 година създава и ръководи и днес Академия за личен живот в Санкт Петербург, а през 2007 написва книгата си „Изворът на женската сила“, която става бестселър в Русия. Издателство „Паритет“ издаде през 2013 година книгата й „Нощта на времето“, а през 2014 – „Четирите лица на съвършенството“.

В книгите си Ренар вплита съвременните постижения на психологията и древните практики и знания, опитвайки се да помогне на жената във вечния й стремеж да бъде щастлива. Новата й книга „Интригата да съблазняваш“ предлага чисто женска стратегия в играта за прелъстяване на любимия мъж и запазване на свежестта на любовните отношения. Рецептите са древни, но са представени от авторката увлекателно и интригуващо за съвременната жена.

Информация за "Интригата да съблазняваш. Осем нюанса на любовта"
  • Език Български
  • Брой страници 184
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2014
  • Националност автор Русия
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Лариса Ренар е родена през 1966 г. в Красноярск, Русия. Автор е на световноизвесни бестселъри: "Изворът на женската сила", "Пазителката на женската сила" и други. Създава метод за съхраняване и развиване на женската енергия и сила.