23,00 лв.

Изкуплението на Гейбриъл

Силвейн Рейнард
Кръгозор
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
23,00 лв.

Бестселър на Ню Йорк Таймс и трета книга от поредицата на Силвейн Рейнард, предшествана от "Адът на Гейбриъл" и "Екстазът на Гейбриъл".

Романтика и еротика, поднесени с интелигентна пикантност.

Професор Емерсън напуска университета в Торонто, за да започне нов живот с любимата си Джулия. Двамата откриват все повече сладостта на брака, като изследват най-скритите кътчета на своята сексуалност и достигат до неподозирани върхове на страстта. Падат всички прегради... Заедно с това растат любовта и доверието между тях. Но се сблъскват и с предизвикателствата на семейния живот.
Гейбриъл е убеден, че заедно могат да се изправят срещу интригите, отправени към тях. Старо отмъщение има опасност да изкара наяве неговите най-тъмни тайни и той трябва да се пребори с демоните от своето минало. В същото време, Гейбриъл гори от желание да стане баща... А Джулия мечтае да завърши успешно програмата си и да докаже своите способности.
Ще се справят ли с дългите сенки от миналото? Ще успеят ли да съчетаят любовта с кариерите си и да преодолеят професионалното си съперничество? Дали всеки от тях ще приеме най-силното желание на другия като свое... И дали няма да се объркат плановете им за едно прекрасно бъдеще?

Информация за "Изкуплението на Гейбриъл"
  • Език Български
  • Брой страници 464
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2020
  • Националност автор Канада
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация