40,00 лв.

Извън контрол

Кевин Кели
Изток-Запад
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
40,00 лв.
Една книга, която дава нов поглед над света на технологиите и икономиката. Пълна с дръзки теории за бъдещето на света и развитието му към по-добро място, автора засяга теми, за които всички трябва да се замислят. Написана с чувство за хумор и възпламеняващ ентусиазъм, книгата пленява още с първите страници и събужда нуждата от знания в читателя.
 
От времето на Х. Дж. Уелс не сме виждали друг автор на научнопопулярна литература, който да има смелостта да се впусне в толкова много дръзки теории.
 
Извън контрол e опит да се обхване възможната бъдеща еволюция на всичко. Една от онези прекрасни теми, които могат бързо да преобразят небрежното любопитство на читателя в неутолим копнеж за още знания и творчески интерпретации. Кели предлага в изобилие и двете – с възпламеняващ ентусиазъм, красноречие и дори нещо, което е рядкост в научните среди – чувство за хумор.
Лондон Спектейтър 
 
Книга, която всички изпълнителни директори задължително трябва да прочетат... Колкото проницателна, толкова и забавна.
Форчън Магазин 
 
Извън контрол на Кевин Кели предлага едно ново, идеалистично, футуристично виждане за нашата връзка с технологиите. Разкрива ни как нещата работят, как не сработват и как би трябвало да построим нашия свят на прага на XXI век.
Уайърд 
 
Извън контрол е сред най-доброто от един важен нов жанр. Книгата недвусмислено напомня, че самоорганизацията... е същността на нововъведенията, прогреса и самия живот. Това са вечни идеи – и идеи, чието време идва.
Форбс.
Информация за "Извън контрол"
  • Език Български
  • Брой страници 688
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация