Магазини
Любими
19,98 лв.

Изворът на бинарността в есетата на инженера

Иван Флоров - Ванчо
ЗП Николай Флоров
Ограничена наличност
100%
19,98 лв.

SKU: 1998

Тегло кг: 0.35

Автор: Иван Флоров - Ванчо

Издателство: ЗП Николай Флоров

Език: Български

Брой страници: 464

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Националност автор: България

Размер см: 13 x 20 см.

Тази книга завладява с нестандартните разсъждения на автора за нематериалното, духовното, невидимото с просто око. Предлага на читателите знание за бинарността (двоичен, двойственост) на света около нас. Това е основната сюжетна линия, която прорязва почти всички есета на автора.Авторът си поставя за цел да даде разяснения на редица въпроси, които досега нямат отговор чрез: - алогиката (нелогично знание, което е непостижимо за разума; то е тайнствено, мистично, ирационално, интуитивно; то е озарение, хрумване и вдъхновение); - империите (светът е резултат на свирепото противоборство на могъщите Космически колоси, наричани Ян и Ин енергии, а според теолозите, наречени Бог и Сатана; Космическият разум е върхът, свръхимперията на света, пронизваща и съдържаща всичко); - имагинерността (вътрешния свят на субекта и неговото обкръжение - външния свят; хибридът или връзката между битието и небитието); - стохастизацията (разгадаване; най-висшата интелигентна форма на общуване с естествения компютър Космическия разум).Книгата е предназначена както за обикновения читател, така и за студенти и академични преподаватели. Тя е произведение, което за първи път може да даде много знания за света на всеки, който разгърне нейните страници.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Иван Флоров - Ванчо

Иван Флоров - Ванчо

Всички книги на автора

Няма добавена информация