Бележници

57 резултата

Страница

57 резултата

Страница

ърсите ли си нов спътник по време на ежедневните задачи? Открийте го сред нашата селекция от бележници и тефтери.

Сред предложенията на Orange center ще откриете разнообразие от продукти, които да Ви бъдат полезни както за работа, така и за свободното време. Ако търсите да изпълните раницата за училище на малчугана в семейството, изберете сред множеството тетрадки със спирала или подберете най-подходящия тефтер с бели листи. 

В случай че Ви трябва още информация, на базата на която да направите решение какъв бележник да купите, тук можете да откриете нужния ориентир. 

Какво представляват бележниците?

Бележниците са хартиени носители, които позволяват лесно да си записваме нужното и да си водим всякакъв тип бележки. Най-често се използват за организиране на времето, както и за училище или за работа, но множество хобита изискват употребата на бележник. 

Същевременно бележникът лесно може да се превърне в дневник, който да побира Вашите цели и задачи. 

Бележниците, тефтерите и падовете за писане могат да бъдат открити в множество разновидности, като главно те се различават по външния си вид и по съдържанието си – какво е разграфяването им и обособено ли е място за определен тип записки, или можете свободно да вписвате всичко по Ваше усмотрение.  

За кого са подходящи?

Тефтерите и бележниците са пособия, които биха били полезни на всекиго. Още след първите написани думички хартиените носители стават наш ежедневен спътник – децата могат да използват бележник за записките в училище, а работещите да записват важна информация в тефтер органайзер.

Въпреки че днес има все повече дигитални начини за записване на нашите бележки, специалистите предупреждават да не изоставяме познатите методи за писане на ръка, защото те помагат за по-успешно усвояване и запомняне на информацията, а същевременно подобряват мисловната дейност. 

За да бъде още по-изчерпателен изборът в Orange center, на едно място сме събрали бележници и падове за писане, които ще бъдат полезни за всякакви нужди – за учениците и техните учители, за рисуващите и за хората, които през деня им се налага да пишат в големи количества. 

Какви видове бележници и тефтери ще откриете при нас?

Очаквайте да срещнете тук разнообразие от джобни и класически бележници за всяка нужда. В тази категория на книжарница Orange ще намерите различни формати бележници и блок падове на достъпни цени. 

Ще откриете също така богат избор от вариации на традиционния тефтер – избирайте между тези, оборудвани със спирала и лепените такива, както и между бележниците с меки или с твърди корици. 

Сред разновидностите в категорията попадат бележници с широки редове, с малки квадратчета, с точки вместо редове и други. Продуктите в категорията могат да бъдат разделени и по големината си. 

Ще откриете джобни бележници в умален формат, както и по-големи варианти – от А7 до А4+, а освен това имате възможност да избирате и какъв да бъде броят страници – само 35 или 200 страници.

А ако обичате да съдите по корицата покупките си, отново ще откриете нещо, което да Ви се хареса сред продуктите в категорията. Предлагаме разноцветни варианти, като например в син, зелен, червен или черен. 

Също така много от продуктите в тази категория са тематични и украсени с всякакви красиви рисунки. Но ще откриете и съвсем изчистени бележници, които да паснат на всеки вкус.

Ще забележите, че немалка част от предложенията, събрани тук, позволяват да бъдат използвани за множество различни поводи и ситуации. 

Защо да се доверите на Orange center?

Orange center е книжарницата, която Ви предлага както тефтери органайзери, така и разнообразни канцеларски материали за училище и за офиса, събрани на едно място с художествената и нехудожествената литература, настолните игри и играчки за децата. Не са пренебрегнати и продуктите за Вашето хоби, както и множеството предложения, подходящи за подарък. 

Можете да ги разгледате по всяко време на деня и от всяко място чрез онлайн книжарницата, а те ще пристигнат при Вас с бърза доставка, която е безплатна за цяла България при поръчки на стойност над 49,80 лева.

Виж повече