Търсене
10.231.71.16-3.221.159.255

Карти за игра Djeco: Piratatak

 • Производител: Djeco
15 BGN
Цена: 15.00 лв.
Няма наличност
Доставка до твой адрес
 • Цена за доставка с куриер - 2.90 лв.
 • Безплатна доставка - при поръчка над 30 лв.
Доставка до офис на куриер
 • Цена за доставка до офис - 2.90 лв.
 • По-кратък срок за доставка

Стратегическа игра на карти за деца на "Djeco". Трябва да измислите бърза стратегия как да си построите кораб преди да бъдете нападнати от пиратите! Продължителноста на играта е 15 минути.

Правила на играта:

Брой на играчите: 2-4

Съдържание на кутията :
- 55 карти от които 4 х 6, общо 24 карти “кораб”
- 20 карти “златна монета”
- 8 карти “пират”
- 3 карти “оръдие”

Цел на играта : Да наредиш пръв кораба от твоя цвят
Правила на играта : Всички карти се поставят с лицето надолу в средата на масата. Всеки играч един след друг по посока на часовниковата стрелка изтегля карта и я показва на останалите играчи. Играчите са задължени да изтеглят поне една карта, след това могат да пропуснат реда си.
Има 4 възможности:
Играчът изтегля карта “кораб”: ако не е започнал да строи още кораб той поставя картата пред себе си и трябва да построи кораб със същия цвят (освен ако друг играч вече не строи кораб с този цвят). При следващите тегления на карти играчът може да си нареди кораба от съответния цвят. Ако изтегли карти “кораб”, но от друг цвят ги поставя от дясната си страна. В хода на играта той ще може да се освободи от тях. Ако играчът изтегли карта “кораб” има право да тегли още една карта.
Играчът изтегля карта “оръдие”: поставя картата от дясната си страна и има право на второ теглене.
Играчът изтегля карта “златна монета” : поставя картата отдясно и също има право на второ теглене. Картата “златна монета” дава възможност на играча за да довърши своя кораб да си купи карта “кораб” от неговия цвят, която вече е изтеглена от друг играч. Цената е 3 златни монети за карта “кораб”.
Внимание: - ако играчът иска да си купи карта “кораб” той не тегли карта. Само по една карта “кораб” може да се купува на един кръг теглене.
- другият играч няма право да откаже да продаде карта “кораб”

Играчът изтегля карта “пират”: лош късмет! Играчът връща картата “пират” и три от своите карти (кораб от друг цвят, златна монета, дори от своя неподреден кораб) при останалите неизтеглени карти на масата и не тегли отново, а при следващия кръг. Ако има по-малко от 3 карти връща всичко, каквото има. Ако обаче играчът има карта “оръдие” той връща само тази карта и картата “пират” и отново пропуска да тегли.

Когато картите от колодата на масата свършат един от играчите събира неподредените карти, разбърква ги и прави нова колода, от която играчите отново почват да теглят.

Победител е този, който пръв подреди своя кораб (шест карти от еднакъв цвят).

Върни се горе и купи

Информация за “Карти за игра Djeco: Piratatak”

 • Баркод 3070900051133
 • Производител Djeco
 • Колекция -
 • Материал комбиниран
 • За възраст над 5 години +
 • Цвят различен

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5