Магазини
Любими

Приказки за Франклин

Активни филтри:
Изтрий всички филтри
35 резултата
Франклин: Случки и премеждия с любимото костенурче, книга 3
Фют
Франклин: Случки и премеждия с любимото костенурче, книга 1
Фют
Франклин: Случки и премеждия с любимото костенурче, книга 2
Фют
Франклин и съкровището от езерото
Фют
Новите приключения на Франклин и неговите приятели
Фют
Приключенията на Франклин и неговите приятели
Фют
Франклин и коледният подарък
Фют
Франклин играе футбол
Фют
Франклин рисува своя квартал
Фют
Франклин и театралното представление
Фют
Франклин иска да командва в игрите
Фют
Франклин и подаръкът за мама
Фют
Франклин тръгва на училище
Фют
Франклин вече има сестричка
Фют
Франклин спи извън вкъщи
Фют
Франклин и посещението в музея
Фют
Франклин иска домашен любимец
Фют
Франклин сменя зъбче
Фют
Франклин се загуби
Фют
Франклин постъпва в болница
Фют
Франклин се учи да кара велосипед
Фют
Франклин и сестричката му Хариет
Фют
Франклин се маскира
Фют
Франклин поздравява приятелите
Фют
Франклин подрежда своята стая
Фют
Франклин се страхува от тъмнината
Фют
Франклин посреща гости
Фют
Франклин намира чужда вещ
Фют
Франклин и тайният клуб
Фют
Франклин има лош ден
Фют
Франклин и гръмотевичната буря
Фют
Франклин има нов приятел
Фют
Франклин се хвали
Фют
Любимото одеяло на Франклин
Фют
Бързай, Франклин!
Фют
35 резултата

Костенурчето Франклин е един от най-обичаните герои на децата през последните години. Като всяко друго дете то се учи от нещата, които му се случват, и всеки ден се изправя пред нови преживявания. Той постига успехи, но и прави грешки – а от всички от тях могат да се поучат и четящите деца.

Дело на Полет Буржоа, приказките за приключенията на очарователния персонаж са прочитани от хиляди родители по света, както и от прохождащите в четенето деца. Всички Франклин книжки са обогатени с красиви илюстрации, които правят четенето им още по-увлекателно.

В тази категория ще откриете множество примери за такива добре обрисувани книги с поучителни истории и с вълнуващ сюжет, който да зарадва Вашето дете. Изберете сред множеството различни издания на български език, издавани през годините.

Всяко от тях се откроява с разнообразни стилове на рисуване, но винаги са в красиви и ярки цветове, които привличат вниманието на малчугана вкъщи.

Ако Ви трябват още причини защо да купите някоя или редица от тези приказки, тук ще намерите още информация за известния герой.

По какво се отличават приказките за Франклин от останалите?

Създадените за забавния Франклин приказки включват всички характеристики, които един родител търси в книжките, които купува за своето дете. В тях е заложен интересен сюжет, който да заинтригува малчугана вкъщи, но същевременно и да го научи за света, който го заобикаля.

Приказките са вдъхновени от реалните ситуации, в които децата могат да изпаднат.

Затова и сред тях ще срещнете заглавия като:

  • „Франклин тръгва на училище“;
  • „Франклин отива на лагер“;
  • „Франклин се извинява“;
  • „Франклин сменя зъбче“;
  • „Франклин се учи да кара велосипед“ и редица други.

Същевременно не липсват и историите, в които малкият Франклин отпътува на вълнуващо приключение – разкази, които ще накарат четящото дете да мечтае и да развива своето въображение.

Във всяка една история за Франклин, приказка с нравствено послание очаквайте да откриете – това е другата отличителна черта на книгите в тази категория. Чрез забавни, но и поучителните истории децата могат да се научат на много, без текстът да е назидателен.

Разказите за приключенията на костенурчето днес са се превърнали във верен спътник на децата по време на тяхното израстване. Забавните истории се харесаха на толкова много хора от цял свят, че бе създаден сериал, който също се превърна в един от любимите на децата.

За кого са подходящи?

Приказките за костенурката Франклин са специално създадени за начинаещи читатели и в тях е използван достъпен речник. Това ги прави подходящи за дори най-малките дечица, които тепърва започват да разбират за света около тях и да разпознават думите.

За тях ще бъде развлекателно да им се чете, а по-големите биха се справили сами да разпознават написаното. Думите са изписани с голям шрифт и са включени в кратки изречения, за да бъде процесът още по-достъпен.

С подобни книжки децата не само ще се забавляват, но и постепенно ще обикнат четенето, защото в написаното ще откриват герои, сред които могат да се идентифицират.

Срещайки се със ситуациите, в които Франклин се озовава, децата се учат да различават доброто от лошото и да се справят самостоятелно и да постъпват с увереност дори в лицето на трудностите.

Защо да се доверите на Orange center?

Ако търсите приказките за Франклин книги за малки и големи деца, литература за родители или друго ново четиво, ще откриете в Orange center изчерпателен каталог със заглавия във всякакви жанрове и за множество възрасти.

Докато пазарувате за книги пък, можете да изберете и редица увлекателни играчки или полезни материали за детската градина, училище или за Вашето работно място и хоби.

Всички предложения на Orange center са подбрани, за да отговарят на нуждите на потребителя и взимайки предвид обратната връзка, която получаваме от нашите клиенти. Доставката на избраните от Вас продукти е бърза и на достъпни цени, а при поръчки над 49,80 лева, тя е напълно безплатна.