Точната книжка

9 резултата

9 резултата

Хитът сред родителите през последните години, поредицата „Точната книжка“, е предпочитан избор на мнозина. В тази категория ще откриете предложенията на Orange center за образователни книжки, дело на полската авторка Агнешка Старок.

Тук са събрани на едно място няколко издания на „Точната книжка“, подходящи за различните етапи от развитието на детето и нуждите му тогава. Защо си заслужава да инвестирате в тези книжки, какво ги отличава и още насочваща информация ще откриете тук.

Точната книжка – що е то?

„Точната книжка“ е първата поредица, която се предлага на българския пазар, създадена специално според нуждите и възможностите на детето в даден етап от развитието му.

Книгите са разработени с помощта на психолози и за целта са използвани постиженията на световната наука в областта на психологията и познанията, натрупани по време на редица проучвания за растежа на децата.

Специалистите открояват заглавията от поредицата „Точната книжка“ като ценен материал, който подпомага развитието на познавателните способности на детето и неговото въображение, наред с умението му да мисли, да се съсредоточава и да се учи от заобикалящата го среда.

Книжките от поредицата са толкова за малчуганите, колкото и са за родителите, защото позволяват на четящите да открият полезна информация за развитието на децата и специалните нужди и способности на тази възраст.

Книжките съдържат също така информация за речевите възможности на детето, като същевременно показват какъв е начинът да се развиват те.

Какво ги отличава от останалите видове бебешки книжки?

Рядко ще срещнете книга, която да има само една картинка на страница, и то в ограничени цветове. А въпреки това точно такава е „Точната книжка“, която е специално разработена за деца на възраст до 3 месеца.

Тя е специално създадена така, че максимално да ангажира детето и да привлича вниманието му. В този етап от развитието си малчуганът тепърва развива своята сензитивност към цветовете, затова и най-добре му влияят контрастни изображения, както и тези, включващи зелени и червени багри.

По същия начин, по който тази книжка е съобразена с нуждите на детето, така и останалите заглавия от поредицата предоставят възможност малките очи да се ангажират по оптимален начин, без да се разсейват.

С всеки месец детето има повече способности и нужди, затова и книжките за него стават все по-увлекателни. Те предоставят възможност детето да се сближи с родителя, който му чете.

От допълнителните текстове, поместени в книжките, ще се запознаете с конкретната информация по отношение на какви цветове и картинки привличат най-добре вниманието на детето, както и колко думи владеят по-големите читатели.

Всички книжки от поредицата са с твърди корици и страници, което прави книжното тяло достатъчно устойчиво на дори най-щурите игри на децата. Същевременно са леки и лесно преносими, така че на всяко място да можете да донесете със себе си любимата книжка на малчугана.

Защо да се доверите на Orange center?

Когато търсите книжки и играчки за малчугана в семейството, можете да бъдете сигурни, че в Orange center ще откриете не само качествени такива, но и с образователна цел, които ще Ви помогнат да отглеждате щастливи и успешно развиващи се деца.

Същевременно в онлайн книжарницата, достъпна по всяко време на деня, можете да пазарувате в много повече категории. Ако малчуганът вкъщи вече е пораснал, значи можете тук да му купите всичко нужно за училище, наред с игрите, които да развиват неговите способности.

Докато пазарувате за детето у дома, можете да изберете продукти, подходящи за подаръци, както и настолни игри, пъзели, пишещи и чертожни средства, предложения за организиране на пространството в офиса и други.

Изберете сред богатото разнообразие в Orange и очаквайте продуктите да пристигнат до Вас във възможно най-кратък срок. А при поръчки на стойност над 40 лева доставката е безплатна за цялата страна.