Крокотак

11 резултата

11 резултата

В тази категория ще откриете всички образователни книжки от издателство „Крокотак“, част от предложенията на Orange center. Изберете сред множество книжки за оцветяване, за изработване на оригами, книжки с кръстословици или с разнообразни занимания и игри. Тук ще откриете продукти, подходящи за различни възрасти – за момичета и за момчета.

Кой от всички тях да изберете за малките творци и математици? Тук ще откриете малко допълнителна насочваща информация.

Какво е Крокотак?

Крокотак вече 10 години създава образователни и увлекателни игри за деца. Започнал като сайт за детски занимания, който бързо се превърнал в любимото място за децата и техните родители, днес Крокотак радва все повече малчугани по цял свят. Не са малко и учителите, които използват игрите от книжките по време на заниманията в учебното време.

Образователните книжки на издателството вече могат да се намерят в редица книжарници из цялата държава, и то в най-различни варианти. Открийте книжки, поместили занимания за всеки ден от годината – независимо дали е учебен или не.

Какви предимства има?

С красиви илюстрации и забавни игри Крокотак позволява на децата по занимателен начин да се учат по-правилно да изписват думи и цифри, да броят, смятат и да разпознават форми и думи.

Игрите, кръстословиците и всички останали занимания, които се крият между кориците на книжките Крокотак, са специално създадени, така че да подпомогнат обучителния процес при децата.

Родителите ще намерят за полезни детските буквари, предназначени за деца от 5- до 7-годишна възраст. С тях е улеснен процесът на ученето на буквите и сричките, а благодарение на тях малките ученици по-бързо ще се научат да четат. Също толкова практични са книжките с кръстословици, които позволяват децата да упражняват правилното изписване на думите.

Книжките за рисуване и изработване на картички и оригами пък успешно тренират неопитните ръце. Това дава възможност на децата да работят върху подобряването на фината моторика, което впоследствие позволява на децата по-лесно и бързо да се научат да държат химикал за продължително време и да пишат.

Не са малко и предложенията в категорията, които събират най-доброто и от трите типа книжки, включвайки игри със смятане, картинки за оцветяване и занимания, които помагат да се упражнява изписването на буквите на ръка. 

Която и от книжките да изберете, ще откриете, че образователните игри, включени в нея, позволяват на децата, да се научат да се съсредоточават за по-дълго и да усвояват информацията по-лесно.

За кого е подходящо?

Деца на едва три години могат да се възползват от книжките на издателство „Крокотак“, а сред най-големите, които черпят от ползите на образователните книжки, са тези на 10 години.

Повечето издания са разработени, така че да са подходящи както за момчета, така и за момичета. Въпреки това ще откриете книжки, които ще зарадват повече малките дами, които мечтаят един ден да станат дизайнери или пък модели.

Защо да се доверите на Orange center?

При пазаруването за продукти за деца и ученици в Orange center ще откриете богата селекция от предложения. Изберете образователни и занимателни книги и игри – създадени специално, за да подпомагат развитието на децата.

Наред със забавните предложения в списъка, пазарувайте сред множеството ученически пособия, с които да подготвите детето за първия учебен ден. На едно място ще откриете както раницата, така и несесера, тетрадките, химикалките и всички останали малки и големи нужни вещи.

Освен продуктите за най-малките в нашите книжарници ще откриете настолни игри и пъзели, подходящи за цялото семейство. Изберете нещо, подходящо за подарък на близък, или пък потърсете сред нашите предложения, които да улеснят подреждането на безпорядъка в офиса.

Не забравяйте да изберете и следващото си четиво – независимо дали предпочитате художествената или нехудожествената литература.

Пазарувайте по всяко време на деня и седмицата с предложенията в нашата онлайн книжарница и очаквайте продуктите да пристигнат при Вас във възможно най-кратък срок. При поръчки на стойност над 49,80 лева пък доставката е безплатна.

Виж повече