15,99 лв.

Квантовият активизъм ще спаси цивилизацията

Амит Госвами
Бард
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
15,99 лв.

Като започва с въпроса "Бог е тук, какво смятате да правите с този факт?", Амит Госвами настоява за план за действие, който прилага квантовия активизъм към множество проблеми. Той иска духовна икономика, която се фокусира върху добруването, а не върху материалните нужди; демокрация, използваща властта, за да служи, а не да доминира над останалите; образование, което освобождава, а не закрепостява; и нови холистични практики в здравеопазването, които възстановяват целостта ни.Пригответе се за квантов скок!
Към всички квантови активисти: Ние можем да променим света и самите себе си:правилното мислене: това е нов светогледдуми и дела: квантовият подход към трансформациятаправилен начин на живот за всички: промяна на социалната система
"Един от блестящите умове в света на науката."Дийпак Чопра
"Дори и да не разбирате нищо от квантова физика, тази книга е важна за вас. Прочетете я внимателно и я приемете сериозно - не всичко е загубено и можем да променим действителността."Фред Алън Улф, известен и като Д-р Квант, автор на "Дупки през времето и пространството: Как Бог създаде вселената"

Информация за "Квантовият активизъм ще спаси цивилизацията"
  • Брой страници 384
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация