12,00 лв.

Магическата стълба на успеха

Наполеон Хил
Изток-Запад
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 2 гласа
12,00 лв.

Книга от автора на "Мисли и забогатявай", Наполеон Хил, който разглежда пътя, по който богатите са минали.

От тази книга ще научите тайните за успеха на редица богати хора, магнати и индустриални собственици. Имената на тези велики фигури не са забравени – те са все още живи благодарение на историята. За разлика от хората, които пълнят заглавията на вестниците, тези личности не са рецидивисти, а истински гении. Те не се самосъжаляват, а напротив – родени са за победители. Разполагат с нещо повече от влияние, а именно – с класа. 
И въпреки че не можем да ги наречем светци, те са много повече от обикновените хора и често постигат неща, които според другите не могат да бъдат постигнати. Във време, когато са на мода паразитите, книгите се използват за готвене, а акционерите често биват скандализирани, се нуждаем от мъдростта на величията повече от всякога. 

А за тях се носят какви ли не легенди...


Наполеон Хил е преуспял, влиятелен писател, един от най-ранните автори на съвременния жанр за личен успех. Най-прочутата му творба, "Мисли и забогатявай", е един от най-големите бестселъри на всички времена. Създател е на Фондация "Наполеон Хил" – нестопанска образователна институция, предназначена да популяризира философията му за лидерството, самомотивацията и индивидуалния успех.


Информация за "Магическата стълба на успеха"
  • Език Български
  • Брой страници 192
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21.5 см.
Наполеон Хил
За автора

Наполеон Хил е американски автор и импресарио, който взима идеи от движението "ново мислене" от предишния век за да се превърне в автор на литература за личен успех. До денят на неговата смърт през 1970 най-известната му книга "Мисли и забогатявай" продава над двадесет милиона копия. Повечето му книги се промотират като книги които показват принципи за постигане на успех. Хил е бил съветник на два от президентите на САЩ.