11,95 лв.

Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис

Дон Мигел Руис-Младши
11,95 лв.
Една книга, в която ще намерите много мъдрости от Дон Мигел Руис.
 
Дон Мигел Руис е автор на „Четирите споразумения”, „Умението да обичаш” и други изключително популярни книги. Посветил е живота си на разпространението на мъдростта на древните толтеки чрез своите книги, лекции и пътувания до свети места из целия свят. Той е един от най-влиятелните духовни учители на планетата и е докоснал живота на милиони хора.
 
Никой не е усетил магията на ученията му толкова силно, колкото собствения му син Дон Мигел Руис-Младши, който е събрал мъдростта на баща си в тази малка, но изключителна книга. Основните уроци в нея идват от записани лекции, семинари, интервюта и най-важното – от личните моменти между баща и син. Тази книга ще ви представи задълбочени учения, които ще ви накарат да вникнете в малките ценни неща и ще донесат вдъхновение и радост във вашето всекидневие.
 
Дон Мигел Руис-Младши е нагуал като баща си Дон Мигел Руис и е толтекски майстор на трансформацията. Като комбинира мъдростта на семейната си традиция със знанието, придобито от собственото му пътуване, сега той помага на хората да намерят път към личната си свобода. Автор е на книгите “Петте нива на привързаността”, “Осъзнат живот” и “Майсторството на себепознанието – толтекско ръководство към личната свобода”.
Информация за "Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис"
  • Език Български
  • Брой страници 255
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2017
  • Националност автор Мексико
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Дон Мигел Руис-Младши

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация