18,00 лв.

Медитацията като лечение

Дхарма Сингх Кхалсаq Камърън Стаут
Аратрон
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
18,00 лв.

Как да активираме нашата лечителска сила.

„В „Медитацията като лечение” д-р Дхарма Сингх Кхалса ни показва как невероятната сила на Терапевтичната медитация е в състояние да излекува не само тялото, но и ума и душата. Горещо ви я препоръчвам.
Д-р Дийпак ЧопраМетодът на Терапевтичната медитация, която д-р Дхарма Сингх Кхалса и Камърън Стаут представят в тази книга, е революция в процеса на изцелението с научно доказана ефективност. Простите упражнения и медитации балансират и регенерират етерните и физическите енергии на тялото и подпомагат изграждането на могъщата триада – тяло, ум и дух. 
Всяка Терапевтична медитация, включена в книгата, упражнява специфичен физиологичен ефект върху различни заболявания, като мигрена, артрит, язва, рак и т.н. Д-р Кхалса детайлно обяснява петте уникални качества на Терапевтичната медитация. Комбинацията от специални пози и движения, мудри, мантри, специфични дихателни модели и уникален фокус на концентрация може да промени целия ви биохимичен профил и да ви помогне да постигнете състояние на лечебен покой и цялостно здраве. Практикуван заедно с други традиционни или алтернативни методи, авангардният подход на Терапевтичната медитация активира лечебната сила във вас и възвръща доброто ви здравословно състояние.

Д-р Дхарма Сингх Кхалса е признат авторитет в сферата на анестезиологията, управлението на болката и медицината за контролиране на процесите на стареенето. Президент и медицински директор на Фондацията за превенция на Алцхаймер, той провежда семинари по дълголетие на мозъка и Терапевтична медитация. Д-р Дхарма Сингх Кхалса и
Камърън Стаут са автори на световния бестселър „Дълголетие на мозъка“

Информация за "Медитацията като лечение"
  • Брой страници 392
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор САЩ, Индия
  • Размер см 14.4 x 22 см.
За автора

Дхарма Сингх Кхалсаq Камърън Стаут

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация