16,00 лв.

На сбогуване будните се усмихват

Димитър Божанов
Бард
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
16,00 лв.
Романизирана психология, която ви кара да се замислите над нещата от живота, въвличайки ви в история, която искате да завършите.
 
След три успешни проекта в нонфикшън жанра Димитър Божанов въплъщава идеите си в разкази. "На сбогуване будните се усмихват" е първата художествена книга на автора на "Кафе за събуждане", "Епохата на безсмъртието" и "Розовият слон". В седем кратки истории Божанов вплита любимите си теми за невидимата част от нашата реалност.
Има ли живот след смъртта? Съществува ли духовен свят? Чува ли Бог молитвите ни? Парите ли са най-важното нещо? А дали не ни заобикалят паралелни реалности? Как да познаем Бог? Христос ли е Пътят, Истината и Животът? Можем ли да променим съдбата си?
На тези и много други въпроси отговаря авторът в художествена форма и отправя към читателите си предизвикателството сами да преценят кои от историите са реалистични и кои - просто фантастика. Насладете се на това вдъхновяващо литературно преживяване в света на духовното, невдвидимото за очите, Божественото.
Информация за "На сбогуване будните се усмихват"
  • Брой страници 272
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация