15,99 лв.

Направи мъжа си милионер

Лариса Ренар
Паритет
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
15,99 лв.

Лариса Ренар интерпретира много техники за природата на парите и как да ги привличаме, мотивацията и силата на подсъзнанието, които могат да помогнат на жената да преоткрие собствената си сила и силата на мъжа до себе си.

Издателство „Паритет“ издаде „Нощта на времето“, „Интригата да съблазняваш“ и „Четирите лица на съвършенството“ на нашумялата руска писателка Лариса Ренар. Ренар е биолог и психолог с магистърска степен и чете лекции по психология в цял свят. В книгите си тя вплита съвременните постижения на психологията с древните практики и знания, опитвайки се да помогне на жената във вечния й стремеж да бъде щастлива.

Новата й книга „Направи мъжа си милионер“ е роман и тренинг в едно. Тя е увлекателно четиво за четири жени с различни съдби, различно семейно и социално положение, обединени от едно желание и една цел. В продължение на една година всеки месец те се събират и под вещото ръководство на психолога Лариса Ренар изработват женска стратегия за постигането на общата си цел. А тя е: да вдъхновяват мъжа да изявява талантите си, да покорява света и да печели милиони. И как да пазят любовта и хармонията в семейството.

Информация за "Направи мъжа си милионер"
  • Език Български
  • Брой страници 330
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор Русия
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Лариса Ренар е родена през 1966 г. в Красноярск, Русия. Автор е на световноизвесни бестселъри: "Изворът на женската сила", "Пазителката на женската сила" и други. Създава метод за съхраняване и развиване на женската енергия и сила.