10,00 лв.

Наръчник по забогатяване

Робърт Т. Кийосаки, Шарън Л. Лехтър
Анхира
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
10,00 лв.

Станете богати без да ви нарежат кредитните карти и превърнете лошия дълг в добър дълг с тази книга от автора на бестселъра "Богат татко, беден татко" и основател на марката "Богат татко" Робърт Кийосаки.

Една популярна личност от телевизията често казва: "Извадете кредитните си карти и ги нарежете на парчета". Този съвет може да е разумен за хора, които не са финансово отговорни, но е неподходящ за хора, които искат да станат богати или финансово свободни.
Срязването на вашите кредитни карти само по себе си няма да ви направи богати. Това, което ще ви направи богати, е финансовото образование... За съжаление, не получаваме такова образование в училище.
Ако хората имаха солидно финансово образование, щяха да знаят, че има два вида дългове - добър дълг и лош дълг. Човек със солидно финансово образование щеше да знае как да използва добрия дълг, за да забогатее по-бързо... много по-бързо, отколкото човек, който само пести пари и няма дългове.

"Наръчник по забогатяване" на Богатия татко
- Имате дългове по кредитни карти?
- Дошъл ли е краят на сигурната работа?
- Застрашена ли е финансовата Ви сигурност?
- Решение ли е високо платената работа?
- Работят ли парите би за Вас?
- Добри дългове ли имате или лоши?

Всички се нуждаем от финансово образование. Трябва да знаем как да накараме парите си да работят здраво за нас, така че да не трябва цял живот да работим за пари. Ето защо се нуждаем от по-качествено финансово образование... не банални и наивни съвети, като да нарежете кредитните си карти или да спестявате повече пари.
Ако сте готови да повишите финансовото си образование и същевременно да се наслаждавате на кредитните си карти, тогава тази книга е за вас.

Информация за "Наръчник по забогатяване"
  • Език Български
  • Брой страници 128
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2006
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 20 см.
За автора

Робърт Т. Кийосаки

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация