17,00 лв.

Наръчник за оцеляване на училищния психолог

Ребека Бранстетър
Изток-Запад
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
17,00 лв.

Съвети и стратегии за справяне с всякакви ситуации, подредени под формата на наръчник, от детско-юношеския психолог Д-р Ребека Бранстетър.

Практичен и достъпен наръчник, който помага на училищните психолози да посрещат всекидневните си предизвикателства.

Популярният блогър д-р Ребека Бранстетър предлага помощ на училищните психолози, които често трябва да пътуват до множество училища, да работят с ученици с много тежки провинения, да се срещат с притеснени родители и да управляват училищни кризи. Книгата е пълна с практични съвети, доказани стратегии и полезни инструменти, допълнени с лесни за възпроизвеждане формуляри, писма и списъци за проверка в помощ на заетите професионалисти.

"В „Наръчник за оцеляване на училищния психолог“ д-р Бранстетър осигурява богатство от полезни насоки за справянето с целия диапазон на дейности, в които са ангажирани училищните психолози. От практични до прагматични, тези идеи и обобщаващите таблици ще са полезни както за начинае­щите, така и за опитните практикуващи, както за преподавателите, така и за стажантите по училищна психология."  д-р Франк К. Уоръл, директор, Програма по училищна психология, Университет на Калифорния в Бъркли

Информация за "Наръчник за оцеляване на училищния психолог"
  • Език Български
  • Брой страници 256
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2018
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 17 x 24 см.
За автора

Ребека Бранстетър

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация