28,00 лв.

Невена Коканова. Години любов - колекционерско издание

Георги Тошев
Книгомания
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
28,00 лв.

Невена Коканова - синоним на красота, характер и талант.

Колекционерското издание, посветено на 80 години от рождението на Невена Коканова, с твърда подвързия и суперобложка, с богат снимков материал – включва над 250 снимки от личния архив на дъщеря ѝ Теодора, някои от които се публикуват за първи път.

Изданието е с две корици, като една част от него е в ограничен тираж и е с подпис от автора и три пощенски картички с неизвестни портрети на Невена Коканова.
Тази книга е разказ за необикновен живот и вълнуваща кариера.
Невена Коканова продължава да е загадка и вълнение. Актриса, която публиката помни.
Обичана жена.
Как ли щяха да изглеждат очите ѝ, лицето ѝ, душата ѝ на 80 години?

Неизвестни снимки и истории за Невена Коканова в „Години любов“

В новото издание на „Книгомания“ Георги Тошев публикува за пръв път и цялото си последно интервю с голямата звезда на българското кино

„С любов се оцелява. Няма друго оръжие срещу проблемите в този живот. Той сякаш ни е даден, за да се борим за него…“ - Цитатът е от последното интервю, което актрисата Невена Коканова дава на журналиста Георги Тошев през далечната 1999 година. То е и за нещата от живота, и за етапите в нейната кариера –  затова е толкова дълго и наситено с различни нюанси. Части от него са публикувани в първата книга на Георги Тошев за голямата звезда на българското кино  („Коя съм…“). Десет години по-късно ще можем да го прочетем от край до край  – в новата му книга „Години любов“.

Информация за "Невена Коканова. Години любов - колекционерско издание"
  • Брой страници 272
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2018
  • Националност автор България
  • Размер см 16 х 23 см.
За автора

Няма добавена информация