14,90 лв.

Оръжията на боговете

Ник Редфърн
Атеа Букс
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
14,90 лв.
Човешката история е пълна с мистерии и загадки, които чакат да бъдат разкрити. Тази книга поема по пътя на тези мистерии и теории за нашата история.
 
Дали японските градове Хирошима и Нагасаки са първите жертви на атомната бомба през 1945 г. - най-разрушителната сила, създадена от човека на нашата планета? Или са последните в дългата поредица от събития, подобни на Армагедон?
 
Възможно ли е нашата цивилизация да е само една от многото? Дали преди десетки или стотици хиляди години предишните култури не са се зародили, развили и процъфтели само за да постигнат самоунищожение със същата атомна технология?
 
Книгата задава спорни и провокиращи мисълта въпроси. Авторът предполага, че тайната на атома отдавна е била рагадана и някои древни цивилизации са паднали в собствения си капан. Други пък може да са унищожени от враждебни извънземни с аналогични ядрени арсенали.
 
Къде са доказателствата? Отговорът е шокиращо прост: навсякъде! Само трябва да знаете къде да ги намерите - в библейските градове Содом и Гомор, в древния Пакистански град Мохеджо Даро, в кратера Лонар в Индия, в откровенията на санскритските саги Рамаяна и Махабхарата.
 
Ник Редфърн е журналист и автор на повече от 30 книги, свързани с конспиративни теми и неразкрити мистерии. Роден във Великобритания, Ник живее в покрайнините на Далас, Тексас.
Информация за "Оръжията на боговете"
  • Език Български
  • Брой страници 208
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14.5 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация