18,00 лв.

Парите и Законът за привличането + 2 CD

Джери Хикс, Естер Хикс
Сребърно Звънче
Изчерпано количество
18,00 лв.

Как да постигнем богатство, здраве и щастие.

 

Много хора са чели за Закона за привличането и вярват, че могат да поискат от Вселената всяко материално нещо и тя ще им го предостави. Нещата обаче не са така прости. Ако наистина искаш да промениш своя свят, трябва да промениш начина си на мислене.

Тази книга разкрива тайната, която стои зад Закона за привличането. Тя обяснява просто и ясно как да фокусираш енергията си така, че просперитетът и богатството да се проявят в живота ти.

 

Научи се как да създаваш изобилие в живота си:

фокусирай се върху това, което искаш, а не върху това, което нямаш

виждай се богат, а не беден

представяй си как се наслаждаваш на живота, за който мечтаеш - виж се как се забавляваш, живеейки в къщата, която искаш, или карайки колата на мечтите си

 

Има достатъчно за всички. Ключът е в това всеки от нас да го види и да го поиска - и това ще го привлече. Знай, че имаш силата да привлечеш това, което желаеш, независимо какво е то. Изказвай твърдения, че парите текат лесно към теб и че разполагаш с неограничен ресурс от изобилие и просперитет. Вярвай в това и провери сам какво ще се случи.

"Парите и Законът за привличането" става бестселър №1 в класацията на "New York Times" само две седмици след излизането си от печат!

Включва два безплатни CD със запис от семинар на Абрахам на английски и български език!

Информация за "Парите и Законът за привличането + 2 CD"
  • Брой страници 294
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2008
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация