12,00 лв.

Пазители на древната мъдрост

Джоан Уилкокс
Шамбала Букс
Изчерпано количество
12,00 лв.

„Съкровищница на шаманските знания и практики, която въвежда в древната мъдрост и може да помогне на тези от нас, които живеят в модерния свят, но търсят връзката с природата и хармонията със себе си." - Кенет Медоуз, автор на „Силата на руните"
„Селестинското пророчество" - знаменитата книга на Джеймз Редфийлд, е измислен разказ за перуанския мистицизъм и духовното пробуждане. Сега пред Вас стои истинската история! За пръв път най-уважаваните перуански шамани споделят със света част от своята мистична космология.
„Пазителите на древната мъдрост" е прекрасна възможност за току-що тръгналите по Андския мистичен път, да се учат директно от перу-анските мистици и да бъдат посветени в тяхното ниво на знания. Тази основополагаща книга дава общ поглед върху перуанския мистицизъм, забележителни интервюта със самите мистици на народа Керо и голям брой практики, водещи читателите в пътешествието им по свещения път. Тези практики са много прости и можете бързо да ги включите в живота си.
Пожелаваме Ви „На добър час!" в това вълнуващо пътешествие из земите на древните инки, един от най-древните духовни центрове на планетата.

Информация за "Пазители на древната мъдрост"
  • Език Български
  • Брой страници 356
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2000
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация