7,95 лв.

По-щастлив от Бог, ново издание

Нийл Доналд Уолш
Хермес
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 2 гласа
7,95 лв.
Нова книга от автора на "Разговори с Бога". Научете как да бъдете по-щастливи и от Бог и усвоете тайните на щастието.
 
Искаме ли да сме щастливи?
 
Всички ще отговорим положително. Малцина обаче се замислят как да го постигнат. Повечето хора очакват щастието наготово и когато това не стане, се възприемат като жертва на обстоятелствата. За всички проблеми са виновни другите: шефът, жената, децата, съседът, правителството, Бог... А истината е съвсем различна: Щастието не е подарък, който да получите свише, това е вътрешно състояние, за което трябва да положите усилия.
 
Ето защо книгата на Уолш е толкова необходима. Тя ще ви покаже, че щастието не само е възможно, но и напълно постижимо. Книгата предлага изчерпателно обяснение на начина, по който е устроен и функционира животът. Ще научите кои са конкретните стъпки за постигане на спокойствие на ума, любов в сърцето и радост в душата. Без това знание вие може и сами да откриете механизмите на щастието, но с цената на много житейски изпитания и горчиви разочарования.
 
Не е необходимо да се лутате в сляпа гонитба на вечно изплъзващото се щастие. Тази книга е картата, която ще ви помогне да откриете пътя. Ще трябва обаче да го извървите с ясното съзнание, че сами творите своята реалност. В такъв случай защо да не бъдете щастливи?
 
Колко щастливи ли?
 
По-щастливи от Бог.
Информация за "По-щастлив от Бог, ново издание"
  • Език Български
  • Брой страници 208
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2018
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 12 x 16 см.
Нийл Доналд Уолш
За автора

Нийл Доналд Уолш е автор на повече от 20 книги на духовна тематика. Той получава световно признание със серията „Разговори с Бога“. Поредицата е преведена на повече от 30 езика. Претърпява пожар, в които изгарят всичките му вещи, развежда се и банкрутира.