Магазини
Любими
12,00 лв.
Изчерпано

Поколението F

Максим Бехар
Ентусиаст
Изчерпано количество
0%
12,00 лв.

SKU: 9786191640577

Тегло кг: 0.174

ISBN: 9786191640577

Автор: Максим Бехар

Издателство: Ентусиаст

Език: Български

Брой страници: 184

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Националност автор: САЩ

Размер см: 13 x 20 см.

„Поколението F“ разказва за това, което се случва в наши дни в социалните медии и извън тях, за хората, които управляват света, за това как се чувстват те, трансформирайки се от Homo Sapiens в Homo Socialicus.
Книгата „Поколението F“ е със специалното участие на съзвездие от български и световнoизвестни личности: Антон Дончев, Бойко Василев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Владимир Каролев, Георги Мамалев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Любомир Стойков, Мария Гроздева, Мартин Захариев, Мартин Карбовски, Ники Кънчев, Пол Холмс, Симеон Василев и Соломон Паси.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Максим Бехар

Няма добавена информация