Егмонт
44,70 лв.

Промо пакет: Грях

Мегън Марч
Егмонт
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
44,70 лв.

Промоционален комплект, включващ книгите По-богат от греха, Виновни като греха и Отдадени на греха на специална цена.

По-богат от греха

Преди десет години Уитни Гейбъл се появи най-неочаквано в живота ми с дългите си крака и сините си очи. Не знаех името ѝ, не се и интересувах от него.
Като всеки мъж от семейство Рискоф, се заех да получа онова, което исках. И горяхме като опустошителен огън, докато тя не реши да се омъжи за друг. Сега ме мрази. И вероятно така е редно. Появих се на сватбата ѝ и възразих. С това я изпратих обратно у дома. Сама и без пръстен.
Казват, че Рискоф и Гейбъл не могат да имат своя щастлив край… но аз не съм приключил с Уитни Гейбъл. Никога няма да приключа с нея. Нашата история няма да има край.

Виновни като греха

Невинни до доказване на противното? Няма такова нещо. Всеки бърза да те обвини, а рядко някой ще те изслуша.
Писнало ми е да ме обвиняват без доказателства само заради фамилията ми – Гейбъл. Семейство Рискоф може и да притежава този град, но не смятам да следвам техните правила дори секунда повече.
Този път ще поема съдбата в собствените си ръце и ще се боря за живота, който заслужавам. Но първо трябва да преодолея греховното привличане между мен и Линкълн...

Отдадени на греха

„Отдадени на греха“ е трета и последна книга от пристрастяващата и романтична поредица „Грях“ на бестселър автора на „Ню Йорк Таймс“ Мегън Марч. Уитни Гейбъл е от онези жени, за които се бориш до смърт. Бориш се да ги имаш. Да ги пазиш. Да ги обичаш. Най-накрая научих урока си и е време да докажа, че аз съм мъжът, който е достоен да застане до тази жена. Не ме интересува какво ще ми струва, защото провалът не е приемлив вариант за мен. Без значение кой или какво ни се изпречи - този път тя ще бъде моя... Завинаги.


Информация за "Промо пакет: Грях"
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Мегън Марч е автор на съвременни романтични и еротични романи.
Сред най-успешните ѝ поредици са Грях и Безмолостен крал.
На български език книгите ѝ публикува изд. Егмонт.