Търсене
10.231.71.14-34.229.119.29

Често задавани въпроси

►Трябва ли да се регистрирам, за да направя онлайн поръчка в www.orangecenter.bg?

►Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че изберете даден артикул и желаете да го поръчате, с цел по-добро обслужване и за улеснение на поръчката, регистрацията е препоръчителна, тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

 

►Мога ли да направя поръчка, НО по телефон, e-mail  или друга връзка?

►Не, трябва да регистрирате онлайн поръчка от Ваше име.

 

►В какви срокове извършвате доставка?

►Всяка поръчка направена в работен ден от 00:00 часа до 15:00 часа се обработва в рамките на същият работен ден! Поръчка направена в работен ден след 15:00 часа се обработва на следващият работен ден, след 10:00 часа. Поръчка, направена след 15:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 10:00 часа в понеделник (или на първият възможен работен ден, след 10:00 часа). Поръчаните продукти се доставят с куриер на посочения адрес за доставка в рамките на два до пет работни дни (с изключение за артикули от категория  "Книги на чужд език" — за тях информация за доставка ще наметите ТУК>>), като срокът може да бъде удължен (почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия). www.orangecenter.bg си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни! Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

  

►Притежател съм на ISIC карта за намаления и отстъпки, мога ли да я ползвам и при онлайн поръчка?

►Да, всички притежатели на валидна ISIC (студентска/ученическа), IYTC (младежка), ITIC (преподавателска) ползват отстъпка от 10 % както в магазините ни, така и при покупка On-Line. Отстъпката НЕ важи за намалени продукти и текущи промоции, както и билети за събития и концерти. При поръчка на артикули от www.orangecenter.bg клиентът трябва да е и титуляр на ISIC картата. Номерът на картата се изписва в полето "Допълнителен коментар към поръчката", като изписвате пълния номер на картата заедно с буквите в началото и края на номера (пример: S 359 500 123 456 N). Валидността на картата се проверява от наш сътрудник като при несъответствие на име на притежателя и номер на картата, както и изтекъл срок на валидност, ще бъдете уведомени.

 

►Доставяте ли продукти в чужбина?

►Към момента www.orangecenter.bg извършва доставка САМО на географската територия на Република България, НО можете да поръчате различни книжни заглавия от магазините на ORANGE CENTER в www.amazon.co.uk и www.amazon.com с възможност за доставка до цял свят.

 

* Ако не намирате нужната Ви информация, можете да се свържете с нас: e_shop@orange-bg.comтел.: +359 2 981 65 94, моб.: +359 882 697 677