Често задавани въпроси

►Трябва ли да се регистрирам, за да направя онлайн поръчка в www.orangecenter.bg?

►Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че изберете даден артикул и желаете да го поръчате, с цел по-добро обслужване и за улеснение на поръчката, регистрацията е препоръчителна, тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

 

►Притежавам промо-код за намаление - как да го приложа?

►Трябва да се намирате във Вашата количка и в зависимост от устройството, което използвате под общата дължима сума ще видите текст:

След като го натиснете ще се отвори поле, в което да въведете притежавания от Вас промо-код за намаление, който ще се приложи СЛЕД натискане на бутона/стрелка в края на полето, в което сте въвели кода.

В случай, че кода е актуален и коректно въведен, ще видите отразено намалението към крайната дължима сума.

Заб.:

* Намаление не може да бъде приложено към артикули/продукти, отбелязани със  звездичка / *, т.е. той не участва в промоционални активности! 

** Не се прилага намаление при покупка на Ваучер за подарък Orange Center.

*** Не е допустимо прилагането на повече от едно намаление / притежаван, код, карта за намаление или друго!

 

►Мога ли да направя поръчка, НО по телефон, e-mail  или друга връзка?

►Не, трябва да регистрирате онлайн поръчка от Ваше име.

 

►В какви срокове извършвате доставка?

►Всяка поръчка направена в работен ден от 00:00 часа до 15:00 часа се обработва в рамките на същият работен ден! Поръчка направена в работен ден след 15:00 часа се обработва на следващият работен ден, след 10:00 часа. Поръчка, направена след 15:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 10:00 часа в понеделник (или на първият възможен работен ден, след 10:00 часа). Поръчаните продукти се доставят с куриер на посочения адрес за доставка в рамките на два до пет работни дни (с изключение за артикули от категория  "Книги на чужд език" — за тях информация за доставка ще наметитеТУК>>), като срокът може да бъде удължен (почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия). www.orangecenter.bg си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни! Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

 

►Доставяте ли продукти в чужбина?

►Към момента www.orangecenter.bg извършва доставка САМО на географската територия на Република България.

 

* Не намирате нужната Ви информация - свържете се с нас