Егмонт
71,60 лв.

Промо пакет: Ларк Коув

Девни Пери
Егмонт
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
71,60 лв.

Промоционален комплект, включващ книгите Неуверена, Незабележима, Наранени и Неразбрана на специална цена.

Неуверена

Тиа Ландри винаги е знаела мястото си в обществото. То е някъде над контейнера за смет, в който майка ѝ я е изхвърлила като бебе, но и много под нивото на хората с неограничени възможности.
Затова, когато богат и харизматичен мъж проявява интерес към нея, тя не се заблуждава от мисълта, че техните взаимоотношения ще продължат повече от една нощ. Няколко седмици по-късно Тиа осъзнава, че е трябвало да го попита за телефонния му номер. Или поне за фамилното му име... И се примирява, че едва ли ще го види отново.
Докато един ден, години по-късно, Лоугън Кендрик не се появява изненадващо в живота ѝ и не преобръща всичко с главата надолу. Този път тя няма да направи същата грешка и ще се бори да го задържи, но не заради себе си...

Незабележима

Уила Дун винаги е била стеснителна. Нейното деликатно присъствие и ненатрапчива увереност са неща, които тя винаги е харесвала у себе си, но що се отнася до привличане на вниманието на Джаксън Пейдж, те са абсолютно безполезни.
Уилоу, Уило... Той така и не успява да запомни правилно името ѝ – в продължение на цели девет години. През цялото това време Уила наблюдава отстрани как барманът дави демоните си в алкохол и секс, докато една вечер той най-накрая я забелязва.
Въпросът е дали не е настъпил моментът Уила да сложи край на увлечението си? И дали Джаксън Пейдж ще ѝ позволи да го забрави?

Наранени

Кейн Рейнълдс желае повече от всичко да бъде оставен на мира. След трагедията, разрушила семейството му, той се опитва да преодолее скръбта по единствения му познат начин – в самота. Затова, когато Пайпър Кембъл се появява на прага му и се представя като неговата нова съседка, той затръшва вратата право в лицето й.
Но грубото отношение на Кейн не може да смути Пайпър. Тя е решена да започне на чисто след тежкия си развод и дори е склонна да се отдаде на кратък флирт, който да прогони болката от предателството на съпруга й. А нейният красив, макар и груб съсед изглежда като перфектния кандидат за целта.
Но кой да предположи, че тяхната малка афера ще им поднесе най-неочакваната изненада...

Неразбрана

София Кендрик е в светлината на прожекторите и обожава своя начин на живот. Тя е най-малкото дете в богата нюйоркска фамилия и израства като истинска американска принцеса. Но след два скандални развода и една грозно приключила афера, името ѝ се срива в очите на обществото. Хората започват да я смятат за изкуствена, евтина, дори…
Тя остава неразбрана.
София копнее да избяга и да бъде оставена на спокойствие. Един уикенд в Монтана е нещото, от което навярно се нуждае. Неочаквано, тя е принудена да работи в бар, рамо до рамо с Дакота Магий – мъж, който не се нуждае от нейната помощ. Мъж, който е решен да ѝ даде няколко урока за истинския живот и тежката работа. Но София също има какво да му покаже – например как да се влюбиш.


Информация за "Промо пакет: Ларк Коув"
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация