Егмонт
109,50 лв.

Промо пакет: След

Анна Тод
Егмонт
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
109,50 лв.

Промоционален комплект, включващ петте книги от поредицата След на специална цена.

След

Теса е добро момиче, което има мил и верен приятел. Има амбиции, посока в живота и майка, която стриктно следи да не се отклони от пътя си. Но едва нанесла се в общежитието си в колежа, Теса попада на Хардин. Той е много по-различен от момчетата, с които е свикнала – има очарователен британски акцент, татуировки по цялото тяло, пиърсинг на устната си и непокорна кестенява коса. Невероятно привлекателен, но също така и много груб, понякога дори жесток. Но нещо дълбоко и тъмно в него неустоимо я привлича. А целувката му събужда в нея страст, която не е подозирала, че съществува.

След сблъсъка

Теса и Хардин бяха на път да изгладят недоразуменията по между си след бурния старт на взаимоотношенията им. Теса много добре знаеше, че Хардин може да бъде жесток. Но когато направи шокиращо разкритие за началото на връзката им, както и за миналото на Хардин, целият й свят се сгромоляса. Хардин винаги ще бъде… Хардин. Дали обаче той наистина е вглъбеното, грижовно момче, в което Теса се влюби, или през цялото време е бил непознат? Иска й се да забрави, но не е толкова лесно. Не и със спомените за страстните нощи, прекарани в ръцете му, наелектризиращото му докосване, жадните му целувки. Но Теса не е сигурна дали би могла да преживее още едно разочарование. Тя жертва толкова много за Хардин – училището, приятелите, майка си, връзката с момче, което я обича истински, а сега може би и обещаваща нова кариера. И трябва да продължи живота си без него. Хардин осъзнава, че е направил грешка, може би най-голямата в живота си. Няма да се откаже, без да се бори. Но може ли да се промени? Ще се промени ли заради любовта?

След падането

Нищо не е такова, каквото е мислила, че е. Приятелите ѝ. Семейството ѝ. Човекът, на когото би трябвало да може да разчита.
Той е бесен, когато разбира огромната тайна, която е пазила досега. Тя знае, че има неговата любов. Но има разлика между това да обичаш някого и това да можеш да го приемеш в живота си. Любовта беше достатъчна да ги задържи заедно досега. Но ако тя последва сърцето си, дали това няма да бъде краят?

След щастливия край

В живота им никога не е имало само цветя и рози, но с всяко ново изпитание страстта им ставаше все по-силна. Сега обаче нещата са на път да се променят безвъзвратно. Теса не е вече милото, обикновено, добро момиче, което беше преди да го срещне. А Хардин не е жестокото, темпераментно момче, което я привлече от самото начало. Той разбира силните чувства, водещи борба вътре в него, и знае, че единствено тя е способна да го успокои, когато избухне. Той има нужда от нея.

Преди

Нищо не е такова, каквото изглежда.
Преди нея той бе изпълнен с ярост и тъмна страст. Сам. Оцеляващ всеки ден.
След като я срещна, разбра какво е търсел цял живот. Разбра, че без нея е никой. Че никога повече няма да бъде същият.
Преди е разказ за събитията, предхождащи историята на Теса и Хардин, и представя историята за любовта на безмилостния злодей и невинния ангел в съвсем нова светлина.


Информация за "Промо пакет: След"
  • SKU LOVE_BUNDLE_14
  • Автор Анна Тод
  • Издателство Егмонт
  • Език Български
  • Брой страници 2982
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 19 см.
За автора

Анна Тод е американска писателка в жанра еротичен роман. Родена и израснала в малко градче, близо до Охайо, още като дете открива любовта към четенето. Омъжва се месец след завършване на гимназията и се премества със съпруга си в Ел Ей, където живее в момента. Започва да пише поредицата "След", когато открива платформата Wattpad през 2013. Първата ѝ книга има голям успех, с повече от един милион читатели в платформата, което я подтиква да започне да ги издава. През 2019 излиза екранизацията на първата книга от поредицата.