16,99 лв.

Сестри

Даниел Стийл
Бард
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
16,99 лв.

Великолепна завладяваща книга от един от най-популярните автори, превеждана в цял свят - Даниел Стийл.

Какво се случва, когато четири много различни млади жени се съберат под един покрив?

Четири сестри, всяка от които гради професионалната си кариера в различните краища на света, се събират заедно, за да се потопят в уюта на къщата от кафяв пясъчник в Ню Йорк, да бъдат опора една на друга и на сломения си баща и да се опитат да съберат разбитите късчета на живота си, докато една от тях се опитва да излекува болното си тяло и наранената си душа. Така спонтанно започва нова глава в техния живот в шумната и оживена къща, която много скоро се изпълва със своеволни кучета, смях, сълзи, приятели, мъже и онази открита и безусловна обич, която може да съществува само между сестри. Но докато свикват с новото си всекидневие, младите жени са принудени да се сблъскат с желанията и стремежите на всяка от тях.

Със своята безпогрешна интуиция и съпричастност Даниел Стийл ни разказва вълнуващата история на четири сестри, които обичат, смеят се, борят се и триумфират. С невероятна смесица от брилянтен хумор и трогваща сърцето искреност, авторката ни отправя силно послание за крехкостта и чудото на живота.

Информация за "Сестри"
  • Брой страници 368
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2008
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
Даниел Стийл
За автора

Даниел Стийл, родена на 14 август 1947 г. в Ню Йорк е американска писателка и понастоящем най-продаваната жива авторка и е на четвърто място на всички времена с над 800 милиона продадени копия. Повечето време от кариерата й е в Калифорния, където Стийл пише по няколко книги на година, често "жонглирайки" между пет проекта едновременно. Всичките й книги стават бестселъри. Нейната формула е доста последователна, често включваща богати семейства, изправени пред криза, застрашени от тъмни елементи като затвор, измами, изнудване и самоубийство. Даниел Стийл също така публикува детска фантастика, както и поезия, от които продажби набира средства за лечение на психични заболявания. Книгите й са преведени на 28 езика като филми по книгите й са адаптирани на 22 езика, а два от тях получават "Златен глобус". Към 2002 г. има издадени 55 романа, а книгите ѝ имат над 480-милионен тираж.