Магазини
Любими
33,50 лв.
Изчерпано

Сглобяем модел - Самолет Hawker Hurricane MkI

Изчерпано количество
0%
33,50 лв.

SKU: 5014429041020

Производител: Airfix

Материал: Пластмаса

Брой части: 51

Ниво на сложност: 1

Hawker Hurricane MkI е британски едноместен изтребител, проектиран и произвеждан основно от компанията Hawker Aircraft Ltd. През 30-те години са изработени няколко разновидности, които включват изтребители-прихващачи, изтребители-бомбардировачи и самолети за наземна поддръжка. Морските Hurricane са модифицирани за излитане от кораби. На този тип самолети се дължат голям брой победи по време на битката за Англия през 1940 гoдина.
Извадени са от експлоатация през 1944 година.

Мащаб: 1:72

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар